עבור לתוכן

כרטיס מסך מומלץ

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי למסך 22" רזולוציה טבעית 1050x1680

תקציב עד 1500 ש"ח

מוכן להשקיע סכום נכבד אך אין ברצוני גם סתם לבזבז שלא צורך

המטרות שלי הם משחקים באיכות טובה מאוד וסרטים ושאר שימושים רגילים

תודה חבר'ה

פורסם

יש לך את HD 4850 כרטיס חזק מאוד שמפעיל את כול המשחקים בשוק על ההגדרות הכי גבואות מחיר שלו 550 שח

אבל צריך לבדוק עם הוא מתאים למערכת שלך אז תתן מפרט מלה

פורסם

יש לך את HD 4850 כרטיס חזק מאוד שמפעיל את כול המשחקים בשוק על ההגדרות הכי גבואות

סלח לי - בולשיט. יש לי 8800GT שממש לא חלש בהרבה מה4850 המדובר, ואמנם הוא אכן מריץ חלק כל משחק שקיים אך ברבים אני נאלץ להוריד הגדרות לבינוני או לבטל פילטרים. אה - וזה היום. אתה רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנה - שנה וחצי, לא?

פורסם
  • מחבר

כן אם אני משלם היום אני רוצה לדעת שזו השקעה לעתיד הקרוב לפחות ושוב אני מחפש השקעה מוצלחת אך לא בזבזנית סתם

והמפרט יתמוך בכל כרטיס

אז מה אתם אומרים?

פורסם

סלח לי - בולשיט. יש לי 8800GT שממש לא חלש בהרבה מה4850 המדובר, ואמנם הוא אכן מריץ חלק כל משחק שקיים אך ברבים אני נאלץ להוריד הגדרות לבינוני או לבטל פילטרים. אה - וזה היום. אתה רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנה - שנה וחצי, לא?

יש הפרש בין הכרטיסים

כיום 4850 משתווה ל +9800GTX

שלא נדבר על זה 8800GT הוא כרטיס ישן.....

ואתה רוצה להתווכח איתי ? יש לי את הכרטיס הזה ואני יכול להגיד שלא שיחקתי במשחק שהייתי צריך להתפשר על ההגדרות

בשנתיים הקרובות לא אמורים לצאת משחקים יותר כבדים מ קרייסיס

כך שהוא יעבוד מעולה עם כול משחק בשנה שנתיים הקרובות

עם אתה מתעקש לקחת יותר אז תיקח את 4870 (שברוב הזמן לא ינוצל)

פורסם

אתה מוזמן להעיף מבט כאן:

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-cards-charts-2009-high-quality/Sum-of-FPS-Benchmarks-1680x1050,1470.html

ה4850 חזק בכ11% בלבד מה8800GT, למרות שזה כרטיס "ישן" (ואם כבר, נמצא בעצמו כ10% אחרי ה9800GTX+). וכן, אני רוצה להתווכח אתך. אני לא יודע איזה משחקים שיחקת, אבל במקרה שלי יש את CRYSIS, EMPIRE TOTAL WAR, GTA IV, ARMA II, BATTLESTATIONS PACIFIC, וזה עוד רשימה חלקית בלבד ורק של משחקים בהם נאלצתי להוריד הגדרות בנוסף לויתור ולו חלקי על AF וAA. אם שיחקת בכמה מהמשחקים הללו ואתה עדיין טוען שאין בעיה, אזי אחת מהשתיים: או שאתה משחק על הגדרות ברירת המחדל (או הגדרות אוטומאטיות), שאינן בהכרח ההגדרות הגבוהות, או שמסיבה לא ברורה אתה מתעקש לשקר.

אל תבין אותי לא נכון - אני ממש לא שוקל לשדרג את הכרטיס שלי כרגע, שכן אני מוכן להתפשר על כל האמור לעיל. מצד שני, כשקונים כרטיס חדש למחשב חדש (אני מניח), חבל להתפשר על משהו שכבר היום גבולי.

פורסם
  • מחבר

אז החלטתם להפוך את זה לויכוח ביניכם ואותי להשאיר מבולבל... :s05:

יש הצעות רלוונטיות? :)

פורסם

ויק תראה, הכל תלוי בהעדפות של המשתמש. אתה מתלונן על זה שהיית צריך להתפשר על חלק מהפילטרים, אני לעיתים רחוקות מפעיל פילטרים בכלל.

עד לא מזמן הסתדרתי עם 9600GT על מסך 20" והכל היה סבבה. אבל שכבר קניתי אז קניתי כרטיס רציני יותר.

פותח הדיון:

HD4850 כרטיס מעולה לרזולוציות האלה. יש מעט מאוד משחקים שהוא לא ידע להריץ על מקסימום הגדרות.

נראה לי אבל שאתה לא תרגיש מרוצה מכרטיס שעולה 550 ש"ח כשתכננת להוציא 1500. בשביל השקט הנפשי שלך - לך על HD4870.

במידה ותחליף מסך בעתיד - לרזולוציות באיזור ה 1920X1080 ומעלה, אז יש מה לדבר על כרטיס יותר חזק.

פורסם

אתה מוזמן להעיף מבט כאן:

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-cards-charts-2009-high-quality/Sum-of-FPS-Benchmarks-1680x1050,1470.html

ה4850 חזק בכ11% בלבד מה8800GT, למרות שזה כרטיס "ישן" (ואם כבר, נמצא בעצמו כ10% אחרי ה9800GTX+). וכן, אני רוצה להתווכח אתך. אני לא יודע איזה משחקים שיחקת, אבל במקרה שלי יש את CRYSIS, EMPIRE TOTAL WAR, GTA IV, ARMA II, BATTLESTATIONS PACIFIC, וזה עוד רשימה חלקית בלבד ורק של משחקים בהם נאלצתי להוריד הגדרות בנוסף לויתור ולו חלקי על AF וAA. אם שיחקת בכמה מהמשחקים הללו ואתה עדיין טוען שאין בעיה, אזי אחת מהשתיים: או שאתה משחק על הגדרות ברירת המחדל (או הגדרות אוטומאטיות), שאינן בהכרח ההגדרות הגבוהות, או שמסיבה לא ברורה אתה מתעקש לשקר.

אל תבין אותי לא נכון - אני ממש לא שוקל לשדרג את הכרטיס שלי כרגע, שכן אני מוכן להתפשר על כל האמור לעיל. מצד שני, כשקונים כרטיס חדש למחשב חדש (אני מניח), חבל להתפשר על משהו שכבר היום גבולי.

תעשה בדיקה לאחד המשחקים שהבתה

תיבדוק אותם עם AA ובלי AA

ואז בלי AF ועם AF

ואז שניהם

ותגיד לי עם אתה רואה בפרוש שבכול המשחקים האלה אתה רואה אפרש מטורף באיכות שפשוט מחייב אותך להגדיר AA ו AF

AA ו AF הם כלי מאוד שימושי אבל ברזוליוציות כאלה ובמשחקים חדשים הוא לא כול כך נחוץ והוא בולע המון FPS מהממוצה

ניראה לי שאתה סתם אוהב להשתגע עם ההגדרות ::)

פורסם

המומלץ ביותר הוא: GTX260 מאחר ומדובר במסך 22" וברזולוציה שהזכרת :רזולוציה טבעית 1050x1680

וכמובן שהוא נכנס בתקציבך בכיף...

פורסם

המומלץ ביותר הוא ה4870 בגרסאת ה512MB - לא צריך יותר ממנו למסך כמו שלך

אפשר להשיג אותו ב750 ש''ח בערך

פורסם

ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD שעלה לי כאלף שקלים.

כיום הוא זול יותר מהידוע לי.

אני ממליץ מאוד על הכרטיס. יש לי מסך 22 אינץ ואני מרוצה לחלוטין.אין משחק שלא עובד אצלי בצורה מושלמת על מלוא ההגדרות .

אם אתה מעדיף ATI ומנוע הPHYSX לא מעניין אותך, קח HD4870 או משהו בכיוון.

פורסם

216sp gtx 260 הוא קרוב לוודאי הכרטיס הכי לא משתלם מבחינת ביצועים\מחיר כיום . המחיר שלו נע בין 900 עד 1200 שקל בארץ בעוד שאתה יכול לרכוש HD4870 בסביבות 7XX-8XX שמשתווה לו ובחלק מהמקרים גם עולה עליו. עכשוו מנגד יש לך את HD4890 שאפשר למצוא סביב ה1000 ומשהו שקל שעולה על שניהם.

ואם אתה רוצה כרטיס עוד יותר חזק אתה יכול לקנות GTX275 שאפשר למצוא ב11XX ש"ח סך הכל 100שח יותר מהמחיר הממוצע של GTX 260 וHD4890

פורסם

עד gtx 275/hd 4890 יש הבדל ברזולוציה 1650/1050 , כל מי שרושם לך HD4850 וכו' מבלבל בביצים יש לי את זה יש לחברים שלי HD4870 והם מתפשרים פה ושם, מושלמות זה הכרטיסים שציינתי בהתחלה איתם לא תתפשר בזמן הקרוב, אני מדבר על arma 2 , crysis וכאלה

הם נראים הכי טוב ולשם מכוון העתיד ועם hd4850/hd4870 אתה לא קרוב להפעיל אותם בצורה האידיאלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים