עבור לתוכן

קתודה של TT מהבהבת..

Featured Replies

פורסם

קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד.

לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה.

זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות.

יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה..

מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...

פורסם

אני הייתי הולך לחבר הזה שלך, מחליף את הקתודה שלו בשלך ובודק אם עדיין יש בעיות.

אם יש, הבעיה בקתודה, אם אין בעיות, אז תיקח את הקתודה שלו :P

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני יעשה את זה, כי הוא גר קצת רחוק, אבל אם תהיה לי הזדמנות היום אז בכיף.

אני עכשיו כמעט בטוח שזה הקתודה כי:

הדלקתי את המחשב, היא דלקה בסדר, הווינדווס עלה, והיא עדיין דלקה בסדר. חיכיתי איזה דקה בווינדווס בלי לעשות שום פעילות והיא פתאום הבהבה.

פורסם
  • מחבר

חברים, זאת לא הקטודה, בדקתי אצל אחותי, זה פועל אצלה מצויין.

הספק לי ג'נרי 300W

עברתי קצת על המתחים של המחשב:

ה-12V הוא בין 12.05 ל-12.220

ה-5V (חשוד לי מאוד, תתייחסו בבקשה) הוא 4.970 ולא עולה לי מזה.

אצלי יש 4 מאווררים (לא כולל ספק ומעבד):

SF2, Vantec UV LED ושניים ג'נריים.

אצל אחותי יש שלושה ג'נריים-

וה-5V הוא 5.05 ועולה ל-5.08.

עוד שאלה, האם זה יכול להיות קשור לפאן-באס?

פורסם

המתחים שלך בסדר גמור

זה לא קשור לפאן באס כל עוד בזמן שזה עושה בעיות לא נגעת בפאן באס

יענו יש מצב שבדיוק כשאתה מזיז את הפאן באס הקטודה תעשה שטויות עם ספק זול אבל כשאתה לא נוגע בו אין סיבה

ה-SF2 שלך מבוקר טמפרטורה או על פוטנציומטר?

פורסם
  • מחבר

ה-SF2 על פוטנציומטר, ואז הולך לפאן באס.

אני לא מבין אז למה אצלי זה עושה בעיות ואצל אחותי לא.

מה אני יכול לעשות? מה אפשר לנסות?

אני מיואש לחלוטין.. ונגמר לי הכסף בשביל לקנות ספק.

דרך אגב- בבדיקה הקודמת שלי ניתקתי גם את ה-CD והצורב שלי כדי לבדוק שהיא לא מהבהבת בגלל עומס על הספק, והיא עדיין הבהבה.

פורסם

לא הבנתי למה אתה לא מחבר ספק לבדיקה (מאחותך או משהו)

אפילו לא חייב לחבר אותו בתוך המארז אם לא בא לך..

זה לא עניין ממש מסובך, זה אמור לקחת כמה דקות...

פורסם
  • מחבר

הבעיה נמצאה- רגישות!

המנורה הזאת רגישה לתזוזות (יש לומר תנודות, כי בקושי אפשר להרגיש אותם) שיש בתוך המארז. המארז שלי חמוש בארבעה מאווררים + ספק + מעבד וזה אכן מרעיד את המארז (לא בהגזמה, אבל מרעיד). מה שמצחיק זה שלא רק הקטודה עצמה רגישה, אלא החוטים שלה גם כן! הייתי צריך להצמיד אותם (חוטים) לספוג כדי שלא ירעדו, אבל עדיין עכשיו היא טיפה רועדת, ואני עדיין לא מרוצה במאת האחוזים.

רציתי לדעת ממישהו שיש לו את הקטודה של SUNBEAM, אם הקטודה עצמה בנוייה בצורה חזקה (בניגוד ל-TT שדקה חבל"ז), והאם הרעידות שיש לאותו אדם משפיעות על הקטודה, כלומר, הוא רואה רעידות באור.

בבקשה תגיבו כמה שיותר מהר, כי אם כן אני כבר בתחילת השבוע יחליף אותה ל-SUNBEAM.

פורסם

לחבר שלי יש את ה sunbeam וזה עובד מצוין.

המנורה עצמה נמצאת בתוך "כלי" קשיח ויציב.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לבית מנורה כן? איך העוצמה של המנורה? האם המארז שלך רועד מעד מהמאווררים? והאם היא נמצאת על רצפת המארז אצלך?

תודה.

פורסם

כשזה מגיע לתאורה אין מה לדבר, SUNBEAM הם הכי טובים, נקודה.

פורסם

דווקא אצלי המנורה של TT לא מהבהבת. וממש לא נראה לי שהמארז שלך רועד יותר משלי. גם כשניסיתי להרעיד אותו באופן מלאכותי המנורה לא הבהבה.

דווקא מה שיותר מפריע לי בנורות של TT הוא עוצמת האור שלטעמי מעט נמוכה (למרות שאין לי שום דבר להשוות אליו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים