פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים שלום.יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי.האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים אתה צריך משהו בסגנון אלחוטי 2.4GHZ/BT.אני לא מכיר משהו שכזה שנכנס לתקציב שלך.בכל מקרה,תנסה אולי להחליף בטריות או לשחק עם המשדר שיישב במקום גלוי יותר אם ניתן.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר אמממ סליחה שאני מקפיץ , פשוט לא הייתי פה בשבוע האחרון.כמה תקציב אני צריך ואיזה מקלדת מומלצת ? אני יכול למתוח תתקציב זה לא הבעיה רק שיהיה שווה את זה באמת...
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים מחבר אתה נעול על אלחוטית?כי מקלדות אין לבד, הן תמיד מגיעות סט יחד עם עכבר.נעול נעול אבל שתהיה איכותית עם קליטה טובה , אם העכבר גם טוב אז סבבה , למרות שיש לי עכבר של רייזר אבל אין כמו הנוחות של אלחוטי.חשוב לי מאוד שזה יהיה איכותי , אם יש עם בטריה נטענת מובנית (כמו שמטעינים פלא') זה יהיה מעולה ( אני חייב לציין שיש לי סביבות ה8 עכברים אלחוטיים בבית המעבר וכולם היו זבל , אחד אחד וגם המקלדות).אשמח לקבל המלצה , אני מאמין ש400 שקל יספיקו לעניין או שאני טועה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.