עבור לתוכן

זקוק להמלצה למקלדת חוטית או אלחוטית בסגנון מקלדת של לפטופ

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למקלדת, עם מקשים כמו בלפטופ, שתיהיה שטוחה עם מקשים דקים והקלדה נוחה

המקלדת עבור אחותי, התקציב, באיזור ה200 שקל +/-

יש הצעות

תודה מראש ;)

פורסם

למה הדגשת שזה לאחותך? xD אם הנוחות של המקלדת של הלפטופ זה מה שהיא מחפשת יש את ה dinovo edge של לוג'יטק רק שהיא הרבה מעבר לתקציב ולדעתי בלי סיבה מוצדקת. אם היא מחפשת מקלדת דקה היא יכולה לקנות מקלדת סיליקון שהיא פחות או יותר בסביבות התקציב... אם אף אחת מהאפשרויות לא תאימה (מה שסביר להניח) אולי עדיף פשוט לפטופ? או לחכות לתגובות הבאות...

דרך אגב, נדמה לי שלוג'יטק קוראים למאפיין של המקלדות של הדקות עם הקפיצי מתכת האלה שמרימים את המקש והופכים אותו לכ"כ נוח perfect stroke

פורסם

הוא הדגיש שזה לאחותו כי זה ידוע שבנות לא יודעות להקליד. ברצינות... הרעש שהמקלדת עושה כשאחותי מקלידה מחרפן לי את השכל.! :pissed:

גם אני באותה צרה. מחפש מקלדת שקטה לאחותי. (כוסעמוו שילמדו להקליד!!!)

לפי מה שראיתי וקראתי יש את המקלדת Logitech Ultra Flat Keyboard . אומרים שהיא שקטה ומזכירה לפטופ. אם למישהו יש אותה ויוכל לאמת את דבריי אני יותר מאשמח . גם בשביל פותח התראד וגם בשבילי :hi:

פורסם

הוא הדגיש שזה לאחותו כי זה ידוע שבנות לא יודעות להקליד. ברצינות... הרעש שהמקלדת עושה כשאחותי מקלידה מחרפן לי את השכל.! :pissed:

גם אני באותה צרה. מחפש מקלדת שקטה לאחותי. (כוסעמוו שילמדו להקליד!!!)

לפי מה שראיתי וקראתי יש את המקלדת Logitech Ultra Flat Keyboard . אומרים שהיא שקטה ומזכירה לפטופ. אם למישהו יש אותה ויוכל לאמת את דבריי אני יותר מאשמח . גם בשביל פותח התראד וגם בשבילי :hi:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי! מקלדת סיליקון זה שיא השקט אני חושב...

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא מתכוון להחליף את המקלדת שלי בעתיד הנראה לעין[מפרט]

זה לא רקשקט, היא פשוט מחפשת מקלדת עם כפתורים דקים, כמו במקלדת שבלפטופ

אבדוק את הלוגיטק הדקה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים