עבור לתוכן

ווינדוס 7 ווינדוס ויסטה, אותן תוכנות יתקבלו?

Featured Replies

פורסם

הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה.

אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו?

בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!)

עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"?

בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין ווינדוס, העניין הוא שאני לא באמת בקיא אז איך בידיוק אני משדרג ל7? אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין ואז להתקין את ה7?

תודה, גיא.

פורסם

אין שום דבר ב -WIN7 שמצדיק "כמובן" להשתדרג - WIN 7 מערכת טובה למדי

אבל לרוץ מיד לשדרג ? למה ? מה תעשה לך יותר טוב המערכת החדשה מאשר עושה לך VISTA ? לא הרבה.

אישית , לא חסיד של שידרוג, אם כבר, אז התקנה נקייה עם כל הכרוך בכך - אבל אין למה למהר. (דעתי האישית בלבד)

פורסם

אבל לרוץ מיד לשדרג ? למה ? מה תעשה לך יותר טוב המערכת החדשה מאשר עושה לך VISTA ? לא הרבה.

אישית , לא חסיד של שידרוג, אם כבר, אז התקנה נקייה עם כל הכרוך בכך - אבל אין למה למהר. (דעתי האישית בלבד)

דעתי היא קצת שונה, אני רואה את ווינדוס 7 כהXP הבא.

הוא באמת ווינדוס שמביא שינוי ושיפור.

הוא כמו ווייסטה רק הרבה יותר יציב קליל ונוח למשתמש.

פורסם
  • מחבר

כל אחד והדיעה שלו, לדעתי הוינדוס 7, שכבר דרך הבטא שלו סוחף הצלחות, הוא באמת ה"XP" הבא, וגם נתחשב בעובדה שאני אוהב שידרוגים ככה שזה בלתי נמנע שאני אשדרג.

בנוסף לכך אני אופטימי שהווינדוס הזה יהיה יותר טוב מהויסטה, שאומנם היא לא רעה, אבל היא גם מלאה יפה מאוד בבעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים