פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים מחבר ואוו 13 וחצי שנים זה ממש הרבה זמן,זה יספיק לי תודה רבה.נפילת מתח זה בעצם הפסקת חשמל?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים גם צוללת אטומית לא חיה לנצח ! במיוחד בלי תחזוקה שוטפת כמו המאוור שלך שלא עובר תחזוקה שוטפת
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים קראתי עכשיו את כל השירשור הזה, ואני חייבת לציין שאני אלך לעבודה עם חיוך על הפנים.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים זה כולה מאוורר בנאדם! כמה אחד כזה כבר עולה? 30-40 שקל? אפשר להניח שהוא יעבוד לך פרק זמן ארוך (שנתיים~). אתה לא צריך לחפור על זה כ"כ...
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר אני קצת לחוץ בגלל שהדבקתי את זה עם דבק חם וזה...ואיפה למשל אני יכול לקנות כזה מאוורר באזור המרכז?
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים אני אולי 5 שנים בHWzone ואף פעם לא נכנסתי ל"אלקטרוניקה ומודינג" .. זו פעם ראשונה ואני לא יודע איך הגעתי לתרד הזה , אבל הוא הכי מצחיק שקראתי בחיים !!!
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים :lol: :lol: :lol: :kopfpatsch: :kopfpatsch: Spitz השם משפחה שלך הוא יצפאן במקרה?
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים קראתי עכשיו את כל השירשור הזה, ואני חייבת לציין שאני אלך לעבודה עם חיוך על הפנים. גם אני LOL
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים איך לא חשבתי על מאוורר לראוטר? ולמדפסת? בבקשה לנעול את הדיון הזה... לפותח התראד, זרוק את המאוורר למדורה או תפגע בו עם ברק והוא יישרף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.