פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה)אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות)וזה פשוט לא עובדהמסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך)אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלהועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיותחיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהואבל אני באמת אובד עצותהכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לימישהו מכיר ויודע איך לפתור?אני אובד עצות.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים תקרא את חוקי הפורום.אסור לפתוח דיונים כפולים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435691.0;topicseen
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר אוקיי סוריפשוט לא ידעתי איפה אני אמור לכתוב את זהאפשר לפחות לקבל תשובה באחד מהם ואת השני למחוק?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים הורדת דרייבר מעודכן מהאתר של NVIDIA שמתאים למערכת הפעלה שלך ? או שאתה מנסה להתקין מהדיסק המקורי שקיבלת עם הכרטיס ?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר דווקא עם הדרייבר של הדיסק זה עכשיו עובד טובהורדתי את הכי מעודכן מהאתר של NVIDIA והוא עשה לי בעיותלמה לעזאזל זה קורה?יכול להיות שיש בעיה עם הכרטיס עצמו?כי עם הדרייבר שבדיסק זה עובד טובעם הדרייבר מהאתר זה עושה בעיות
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים בדקת שאתה מוריד גרסה שמתאימה למערכת הפעלה שלך ? ויסטה 32 / 64 ביט ?שאתה מתקין מהדיסק הוא מזהה לבד את הגרסה...
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים לי יש 260 על windows 7-64.אין בעיות גם עם drivers האחרונים.אתה רק צריך לוודא שהורדת את הגרסה הנכונה. יכול להיות שהתקנת את גירסת ה 32 והורדת את ה drivers ל 64 או ההפך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.