עבור לתוכן

האם כדאי לשדרג את המסך ל-DELL E2209WA?

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 .

ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'..

יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח.

העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר.

הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגודיות וזמן תגובה שיש אצלי בסאמסונג או במסכי TN אחרים, זה פשוט לא אותו דבר, ולא רלוונטי הנתונים האחרים.

ובנוסף, האם אתם מכירים חנות שניתן לראות אולי את המסך הזה עובד? מעניין אותי לראות את ההבדלים לפני הוצאה כספית נוספת.

פורסם

E2209WA לא קיים. תוודא שמה שמציעים לך זה 2209WA, ולא E2209W שהוא מסך אחר לחלוטין וגרוע יותר.

בהפרש מחירים כזה - אני הייתי הולך. אם אתה מרוצה מהמסך הנוכחי - לא בטוח שתרגיש שההשקעה שווה, אבל בכל מקרה זו לא השקעה גדולה.

ובלי קשר למסך, הייתי מתעקש לעבוד בשולחן העבודה על רזולוציה מקסימלית. זה בכלל לא מאוד מאוד קטן. זה די גדול. אתה סתם רגיל לרזולוציות נמוכות. תבוא אליי, תראה מסכי 20" באותה רזולוציה, ואז תבין מה זה מאוד מאוד קטן (וגם עם זה אני מסתדר).

פורסם
  • מחבר

אני גם חושב שיש בזה עניין של התרגלות, בסה"כ פעם הייתי עובד על רזולוציות מאוד נמוכות, במסך הנוכחי אני על 1440X900.

ראיתי שהמסך 2209WA תומך עד 1680X1050, שלי זה כנראה יהיה פחות קריטי שהוא לא "FULL HD" מה שנקרא, עכשיו בתכלס חוץ מעבודה על רזולוציה יותר גבוהה, מה ההבדל בין זה לבין פאנל TN שתומך עד 1920X ? כלומר יש איזה השפעה על צפיה בסרטים? הרי גם במשחקים אני לא מגיע לרזולוציות כאלה.

ואני באופן אישי יחפש מקום שפשוט ניתן לראות את ה-DELL, אין כמו לראות במציאות ולהתרשם. אבל בינתיים לא מצאתי חנות שהמסך נמצא שם לתצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים