עבור לתוכן

לא מצליח להתקין WIN7 על מחשב AMD3800+כרטיס 7600GT (מערכת XP כן הצלחתי להתקין)

Featured Replies

פורסם

היי

אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו ,

המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1,

מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

היי

ניבתי להתקין בדיסק הראשון , גם לא עובד , זה דבר מוזר מאוד.

פורסם
  • מחבר

היי

יש סיכויי שזה בגלל כרטיס המסך? זה לא ניראה לי הגיוני כי XP אני מצליח להתקין.

פורסם

יותר הגיוני שדיסק ההתקנה לא תקין מאשר כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

היי

יש לי מלא גירסאות של WIN7 ,ניסתי את כולם , אותם התקליטורים אני מצליח להתקין במחשב השני(E6300+HD4850 +DDR2)

אני ינסה להשיג כרטיס PCI אחר ולבדוק , אני ממש לא מבין את ההגיון בזה.

אני חייב לציין שהלוח תוקן ,הלחמתי לו 3 קבלים חדשים, לכרטיס מסך החלפתי קירור אחר של זלמן,

לפי בדיקה שעשיתי למחשב עם מערכת הפעלה XP , הוא עבר את בדיקת S&M ואת בדיקת OCCT , גם הרצתי SIMS3 על הגדרות גבוהות מאוד בהצלחה .

פורסם

התקנתי על AMD 3800X2 עם אותו כרטיס מסך בדיוק...

ללא תקלות... מוזר.

פורסם

תנסה לעדכן את הביוס

פורסם
  • מחבר

בלוח הזה אני הצלחתי להתקין WIN7 בעבר ללא עידכון ביוס, כן ביטלתי בביוס floppy , כדאי למחזר את הביוס לפי תקליטור הלוח?

פורסם

תבדוק שבמהלך ההתקנה לא מחוברת טלויזיה או מסך נוסף לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

מחובר במתאם VGA רק למסך CRT 17 , הדבר היחיד ששנתי הוא שחיברתי ליציאה האחרת של כרטיס המסך [br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 16:58:13

היי

יש לי הרגשה שכרטיס המסך תקול, ניסתי לחבר את המסך לחיבור השני, אין שום תגובה על המסך , רק אפיק אחד של יציאה עובד, אני יודע שזה לא משנה לאיזה יציאה מחברים את המסך, שניהם אמורים לעבוד, אולי בגלל זה לא עולה הWIN7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים