פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים יש לי טמפרטורות בשמיים.אני משתמש בREAL TEMP כי יש לי Q6600אז במנוכה: 50 שזה המון!במאמץ של 3 דקות 70של יותר לא נותן בOCCT.מארז EZCOOL גאנרי וחנוק+צפוף מאוד אין זרימת אוויר בכלל!.2 מאווררים חלשים מכניסים אוויר שניהם 80ממ.ואין מוציאים אוויר.גוף קרור THERMALTAKE X5 ORB.משחה טרמית בת חודש בלבד.לא יודע מה לעשות!יכול להיות שהמעבד פגום אז יש לו טמפ' גבוהות?ואין לי אבק בכלל במארז.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר זה על 90... אני רשמתי שאני משתמש בREALTEMP בגלל Q6600(שמין הסתם אומר העשיתי TJ MAX). ותודה על התגובה עוד? זה חשוב לי מאוד בבקשה?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר מה ניתן לעשות חוץ מלקנות חדש כי אין לי אפשרות עכשיו?ויכול להיות שהספק EXCOOL 400W נותן יותר מידי מתח (המתח מישתולל בבדיקת מאמץ)?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים לסדר את הכבלים בשביל לתת לאוויר לזרום כמו שצריךהספק לא נותן יותר מדי מתח, הוא פשוט לא יציב (בגלל זה המתח משתולל) וזה מה שאתה מקבל מספק סוג ג'
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר אז בכלל הספק הטמפ' גם עולה?אה כן ואין לי איך לסדר כבלים במאז יותר מידי גרועה...אני צריך מאוורר מוציא אוויר אבל אין כי אין מקום לעוד מאוורר מאחורה...
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים עזוב את הבלגן שאפשר לסדר בלי בעיה... אין לך לא מאוורר מכניס ולא מאוורר מוציא... למה ציפית לעזזל
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים בהחלט ראוי להחליף ספק. אחד המאפיינים של ספק שמתאמץ מאד זה פליטת חום מוגברת.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים שזה טמטום כאשר אין לך זרימת אוויר.תשים מאוורר קדמי מכניס, אחורי מוציא... אח"כ תמשיך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.