עבור לתוכן

בבקשה עזרה עם כ.מסך 4870- התחממות וביצועים נחותים

Featured Replies

פורסם

אה... לא הוא לא.

אני עם ה-REFERENCE ואין לי שום בעיה.

מה שנכון זה שהוא מחמם יותר מכל תוכנה\משחק שתמצא - אז אם רק בו יש בעיה, זה יחסית זניח. אבל עם המאוורר שלך על 100% הוא לא אמור להגיע לטמפ' גבוהות מדי ובטח שלא להראות ARTIFACTS.

בשביל השוואה, זה התוצאות שלי - ההבדל הוא שאצלי ממומש המדריך שעשיתי ( ב-LOAD אין הבדל, רק מאורר שעובד על יותר חזק מהסטנדרט ).

שים לב, גם אחרי 4 דקות, הטמפ' שלי נורמלית - אז אם שמת מאורר של מעל 40% וזה מגיע ל-100 מעלות, כנראה שהמארז שלך לא עומד בעומס...

(יש לי סה"כ P182, שהוא אחלה מארז, אבל הוא לא שיא הקירור)

בבדיקה שעשיתי, הייתי בערך על 36% מאורר וזה לא עלה מעבר ל-90 מעלות...

אחוז גדול מאוד של 4870 נופלים ב FURMARK, ב 4890 ומעלה הם חסמו את הגישה לתוכנה ( גם ל OCCT ) זה שלך לא נופל אז כל הכבוד :)

פותח הדיון, תריץ לופים של בנץ' כבד, משהו כמו קרייסיס למשך שעה~ זה מספיק טוב...

ובאמת שטיפשי להחליף 4870 ב GTS250...

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוזר כל הסיפור פה , אולי זה בכל זאת הספק ? למרות שבד"כ חימום של הכרטיס מסך לא קשור לספק , אם הייתה בעיה בספק אז היו קריסות מתמשכות של המחשב ומערכת ההפעלה ...

פורסם

אני בדר"כ רק קורא ולא מגיב (לשעבר מכור פורומים שנגמל), אבל רציתי לשאול את פותח השרשור האם הוא נתקל בארטיפקטים גם במשחקים נוספים מלבד פרוטוטייפ?

יש לי גם כן את ה4870 ובזמנו שיחקתי קצת בפרוטוטייפ, אחרי עדכון דרייברים הופיעו כל מיני בעיות גרפיות במשחק שלא נפתרו.

לא חשבתי שהמשחק עד כדי כך טוב אז פשוט מחקתי אותו ובזה נגמר העניין, מאז לא נתקלתי בבעיה (הספק Antec Quattro 850W, אז במחלקה הזו לפחות הכל בסדר).

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא משחק יותר מידיי במשחקים.. ניסיתי את הסימס החדש עליו, והיה דווקא בסדר, אבל הקטע שפעם אחת הוא נפל לי עם prototype ופעם אחרת הוא פעל כמו שצריך.. מאוד מוזר..

בכל מקרה אם בדברים האלה זה עושה בעיות, אז אני לא יודע אילו בעיות יהיו לי עם תוכנות תלת מימד שאני צריך לעבוד איתן...

לא הייתי דואג שזה עושה לי את כל הבעיות ה'נורמאליות' האלה, אם לא הייתי מתקין על המחשב שלי גם את ה- 9800 שפעל ללא רבב...

נ.ב- פרוטוטיים מבין הדברים המדהימים שראיתי בחיים שלי... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים