עבור לתוכן

בבקשה עזרה עם כ.מסך 4870- התחממות וביצועים נחותים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תיכף אריץ אותה כמובן.. (יש גם עבודה חוץ ממשחקים :))

היא לא תגמור לי על הכרטיס..? ???

הספק של Spire

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר שמעתי על מקרים שזה גמר על הכרטיס, אני אישית השתמשתי בזה דיי הרבה.

בכל מקרה, אם אתה עושה את זה בצורה מבוקרת ( GPUZ דלוק ) וזה לא FULL SCREEN ואתה יכול לראות מה הולך שם ב-טמפ', לא אמורה להיות בעיה.

פשוט תכבה את זה אם זה עולה יותר מדי.

בכל מקרה, הספק שלך יכול להיות גבולי, תנסה לראות על הספק עצמו כמה AMPER הוא נותן במסילת 12 או שתצלם אותו מהצד ותעלה לפה.

(או, דגם מדוייק)

פורסם
  • מחבר

טוב, עשיתי את הבדיקה. הוא עלה לסביבות 106 מעלות או קצת יותר דיי מהר וראיתי שהוא מתחיל להתחרפן לי, עם כל מיניי 'כתמים' צבעוניים על המסך. בשלב הזה כיביתי אותו...

זה אומר חימום יתר?

השאלה אם לא להגיד לחנות להחזיר לי כבר את ה p.o.v gts 250 שהיה לי, שפעל מצויין והיה קריר כמו שצריך... (אם להתחשב בספק וכו')

פורסם

זה עם מאוור על 100%? אם כן, אז כנראה יש שם בעיה עם הקירור --> חימום יתר --> בלאגן :]

פורסם
  • מחבר

יו, זה כבר ממש מבאס...

תודה רבה על הכל!

פורסם

הספק לא משהו בכלל , יכול להיות שזה גם משפיע על הביצועים של הכרטיס ...

פורסם
  • מחבר

אולי לא מושלם, אבל לא יודע אם הייתי אומר לא משהו בכלל...

בכל מקרה,במקביל שהם עושים בדיקה לכרטיס אצלם, נתנו לי כ. מסך חלופי את ה- 9800, והוא עבר את מבחן ה- furmark נפלא, והמשחק עובד איתו נהדר...

מקווה שהבא שיחליפו לי גם יהיה כבר נורמאלי

פורסם

סבבה, נקווה שהוא באמת סתם היה דפוק, תדווח :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קיבלתי כרטיס חדש, והפעם הוא הצליח להחזיק בבדיקה משהו כמו 2 דקות, ואז הוא הגיע ל- 100 מעלות והתחיל לעשות לי שוב סימני מצוקה עם פיקסלים צבעוניים שמתחילים להערם על המסך.

זה הגיוני אחרי 2 דק' שזה קורה (שלא קרה לי בבדיקה שעשיתי עם ה- 9800)? או שזה לא אמור לקרות בכלל?

פורסם

אני מתחיל לנטות לכיוון ספק שלא עומד בעומס. תנסה שוב כמו שאמרתי לך אז, 100% מאורר, ותראה אם זה עדיין קורה

אני מציע שתיקח את המחשב יחד עם הכרטיס לחנות ותבדוק אותו שם במחשב אחר... הספק שלך גם ככה קצת גבולי וזה יכול להיות ההבדל בין ה-9800 ל-4870 ( שצורך הרבה יותר ).

קשה לי להאמין שכל כך הרבה כרטיסים דפוקים עברו אצלך... זה כבר מעיד שהבעיה אצלך ( 95% ).

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא יודע אם הבעיה אצלי, כי גם את הכרטיס האחרון הם בדקו אצלם והוא נפל להם, ככה שהבעיה הייתה בו.

עכשיו המצב הרבה יותר טוב, גם במשחק זה כבר לא עושה את הריצודים, אבל ה furmaek מתחיל להשתגע שזה מגיע ל- 100 מעלות.

השאלה אם לא כדאי לי כבר להמשיך לעבוד עם זה כמו שזה, ולקוות שבתוכנות תלת מימד זה לא ייקרה לי..

פורסם

4870 PCB רפרנס עושים בעיות ב FURMARK... אם במשחקים אין לך בעיות אז תהיה רגוע.

פורסם
  • מחבר

4870 PCB רפרנס עושים בעיות ב FURMARK... אם במשחקים אין לך בעיות אז תהיה רגוע.

השאלה מה יהיה שארצה לעבוד בתוכנות תלת מימד...

פורסם

אה... לא הוא לא.

אני עם ה-REFERENCE ואין לי שום בעיה.

מה שנכון זה שהוא מחמם יותר מכל תוכנה\משחק שתמצא - אז אם רק בו יש בעיה, זה יחסית זניח. אבל עם המאוורר שלך על 100% הוא לא אמור להגיע לטמפ' גבוהות מדי ובטח שלא להראות ARTIFACTS.

בשביל השוואה, זה התוצאות שלי - ההבדל הוא שאצלי ממומש המדריך שעשיתי ( ב-LOAD אין הבדל, רק מאורר שעובד על יותר חזק מהסטנדרט ).

שים לב, גם אחרי 4 דקות, הטמפ' שלי נורמלית - אז אם שמת מאורר של מעל 40% וזה מגיע ל-100 מעלות, כנראה שהמארז שלך לא עומד בעומס...

(יש לי סה"כ P182, שהוא אחלה מארז, אבל הוא לא שיא הקירור)

בבדיקה שעשיתי, הייתי בערך על 36% מאורר וזה לא עלה מעבר ל-90 מעלות...

פורסם
  • מחבר

לא יודע... אולי זה בכל זאת הספק, אפשר לשמוע אותו עם הכרטיס הזה טוב טוב צועק...

נראה לי פשוט אחליף ל- p.o.v gts 250 שהיה לי, שלא עשה בעיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים