עבור לתוכן

בקשה| קירור למעבד E6750

Featured Replies

פורסם

היי

בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם.

אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית.

ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות?

חשוב מאוד שיהיה שקט

מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים

ואיזו משחה טרמית מומלצת?

תודה

פורסם

אין קשר בין הדברים - משהו רץ ברקע ותופס לך את המשאבים, גם קירור חנקן לא ישפיע על זה ולא יפתור את הבעייה.

קודם כל תנטרל את מה שגורם למעבד לעבוד ככה, אחרי זה תבדוק אם אתה צריך קירור.

1) תעשה בדיקת וירוסים מלאה (עם אנטיוירוס טוב ועדכני).

2) תעשה בדיקת רוגלות מלאה עם תוכנה כמו SPYBOT.

3) לאחר מכן תנקה את הרג'יסטרי עם תוכנה כמו CCLEANER, בדרך גם תנקה בעזרתה את הזבל במחשב.

אם הבעייה לא ניפתרה תדווח ואני בטוח שתקבל עוד עזרה (בתקווה שלא תצתרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש).

פורסם
  • מחבר

אוי יוי יוי....

טוב תודה

פורסם

אין קשר בין הדברים - משהו רץ ברקע ותופס לך את המשאבים, גם קירור חנקן לא ישפיע על זה ולא יפתור את הבעייה.

קודם כל תנטרל את מה שגורם למעבד לעבוד ככה, אחרי זה תבדוק אם אתה צריך קירור.

1) תעשה בדיקת וירוסים מלאה (עם אנטיוירוס טוב ועדכני).

2) תעשה בדיקת רוגלות מלאה עם תוכנה כמו SPYBOT.

3) לאחר מכן תנקה את הרג'יסטרי עם תוכנה כמו CCLEANER, בדרך גם תנקה בעזרתה את הזבל במחשב.

אם הבעייה לא ניפתרה תדווח ואני בטוח שתקבל עוד עזרה (בתקווה שלא תצתרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש).

עם כל הכבוד, זה לא יעזור. אם משהו נכנס לו למערכת (מה שסביר להניח שקרה) שום אנטיוירוס שבעולם לא יעזור... צריך לעשות משהו מסובך פי כמה, אבל לא ניכנס לזה עכשיו.

תגבה את המידע החשוב ופשוט תפרמט.

פורסם

למה לעבוד הפוך ?

כל מה שרשמת כבר נירשם:

בתקווה שלא תצתרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש

אז למה לקפוץ שלב אחד הלאה ?

סה"כ להריץ כמה סריקות זה לא מאמץ ולא טירחה, זה קצת חוכמת חלם להתחיל מהפתרון הכי קשה ובעייתי למשתמש (מבחינת צריכת זמן ותיפעוליות בהמשך - לוקח זמן למערכת ההפעלה להגיע למה שהיא מבחינת השימושיות). קודם בודקים דברים בסיסיים למקרה שזו הבעייה (אין כרגע הרבה נתונים ואין לך שום דרך וודאית להסיק מה הבעייה), אחרי זה עוברים לשלב הבא.

בלי שום קשר מומלץ להתקין מחדש תמיד, אבל למה לעשות את זה בלחץ ? זה ממש טיפשי לא לבצע קודם סריקות שלא גוזלות כלום.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שאם שלושתם לא עוזרים, לפרמט ולהתקין?

פורסם

כמובן כשאנו אומרים התקנה מחדש מדובר על התקנה כמו שצריך, אחרת אתה עלול להגיע בדיוק לאותו המצב. בשביל זה צריך ידע. בכל מקרה התקנה עם SP אחרון, דריברים מעודכנים להכל (מאתרי היצרניות), ותוכנות הגנה טובות (בנושאים שהזכרתי).

תתחיל בסריקות.

יש עוד המון תוכנות שיודעות לטפל בבעיות, יהיה קשה בלי נתונים לנחש מה בדיוק הבעייה שלך.

אם שלושת הדברים (בעצם ארבעת), לא יעזרו אז כן - התקנה זו כנראה האופצייה היחידה שלך אם אין לך ידע רחב בתוכנות שפותרות בעיות.

עדיין תוכל לבקש פה המלצות לתוכנות שסורקות ומחפשות בעיות וגם מסדרות אותן (CRAP CLEANER היא מאוד בסיסית בתחום הזה), זה שמישהו קפץ וישר אמר להתקין מחדש - לזה אתה לא צריך להתייחס (וגם לא כשאומרים לך שלינוקס הכי טוב ושלהריץ תוכנות מהCMD זה הכי נוח).

פורסם
  • מחבר

סרקתי עם שלושתם ולא מצאתי כלום...

עריכה: איזה נתונים אתה צריך?

פורסם

לראות את המחשב שלך מול העיניים ;).

לך ל TASK MANAGER, ללשונית של תהליכים, תלחץ שם על הטאב של CPU שיסדר את התהליכים לפי צריכת CPU. תבדוק מי התהליך שלוקח לך הכי הרבה משאבים כשאתה לא מעמיס את המחשב (כלומר סתם בWIN).

אם אתה לא מזהה את הפרוסס הזה תעתיק את השם שלו ותיבדוק בגוגל, תראה מה אתה מגלה.

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד..למדתי משהו חדש

זה ה - svchost

הבנתי שיש פאטצ' ש"לא תמיד עוזר" - כמובן שאני אבדוק אותו...

בכל מקרה, נרה לי שזו הבעיה היחידה עם המעבד...

תודה

נ.ב:

מקסימום נחזור לכאן :)

עריכה:

חזרתי.... :\

איך לעזאזל מורידים את ה- hotfix המטורלל הזה?!?

מישהו יכול לעזור בבקשה?

עריכה 2:

טוב, אני מאמין שפתרתי את הבעיה בעזרת זה:

http://www.donkey.co.il/guides/view.aspx?id=2853

בהצלחה יא שבאב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים