עבור לתוכן

מישהו שמע על פעילות של משרד החוץ?

Featured Replies

פורסם

העולם הופך להיות יותר ויותר מוסלמי/פרו מוסלמי. בחדשות בעולם מוצגות תמונות חד צדדיות של ישראל הורגת פלסטינים בעוד שאנחנו יושבים בחיבוק ידיים ומסע ההסברה שלנו בעולם לא מורגש כמו שצריך.

אני עכשיו צפיתי בסרטון של אולמרט מנסה לנאום באוניברסיטת שיקגו בזמון שבורים/פלסטינים/צבועים צועקים לו שהוא רוצח. הצעקות האלו קיבלו מחיאות כפיים חמות בנוסף להפגנה גדולה שנערכה בחוץ נגד אולמרט/ישראל ולעומת זאת באו (לטענת YNET ) רק 4 תומכים.

איך לעזאזל הגענו למצב הזה, ולמה לא מטפלים במצב הזה כראוי. למה לא מתראיינים יותר ישראלים בטלווזיה ולמה אין יותר תעמולה שלנו?

מה אתם חושבים על זה?

פורסם

משרדי חוץ זה בשביל לבזבז כסף של משלמי מיסים, לא כדי לשנות דעת קהל.

פורסם

מועצת זכויות אדם שרוב חבריה לא שומרות על זכויות אדם מעבירות עלינו ביקורת. מדינות שטבחו במאות אלפים באפריקה/צ'צ'ניה/אסיה מאשימות אותנו בפשעים נגד האנושות. שמאלנים יפי נפש חברי ארגונים לזכויות אדם פועלים בישראל/עזה כי הם חזקים רק על מדינות דמוקרטיות וצריכים לפעול באזורים בעלי רייטינג תקשורתי גבוה כדי להצדיק את קיומם ולקבל תרומות.

אתה לא יכול לשנות זאת גם אם תשפוך מיליארדים על הסברה. מי שלא חי בארץ לא יכול להבין את המציאות. הפיתרון היחיד להפסיק את הקרקס התקשורתי. אנחנו חייבים לגרש פעילים לזכויות אדם, לגרש תקשורת זרה, לא להתראיין לתקשורת העולמית, להפציץ אמצעי תקשורת ברצועת עזה. לא יתכן שמדינה תצטרך להצדיק פעולת גנה לפני כל שמוק יפה נפש. אחרי הכל גם ככה יקראו לנו נאצים, יאשימו פשעים נגד האנושות, אבל לפחות נוכל לפעול בשקט וללא הגבלת זמן.

לגבי הדיון של אולמרט מדובר בפעולה מתאומת היטב. הכניסו מצלמות, שריינו מקומות לפעילים. אני שמעתי מקסימום 20 פעילים מוחאים כפיים וצורחים בכל הכוח מתוך אולם מלא של מאות. לא צריך להתרגש. מדובר באוניברסיטה, אחרי הכל. באוניברסיטאות תמיד יש ריכוז גבוה של פעילים למען זכויות אדם ושמאלנים.

פורסם

"אני צודק וכל השאר טיפשים" - זו הגישה שאתם נוקטים בה?

אח"כ אתם מתפלאים למה אף אחד לא מביע כלפינו אמפתיה.

פורסם
  • מחבר

מי זה אתם?

פורסם

"אני צודק וכל השאר טיפשים" - זו הגישה שאתם נוקטים בה?

אח"כ אתם מתפלאים למה אף אחד לא מביע כלפינו אמפתיה.

נו, אנחנו מחכים לנוסחת הפלא שכולם יאהבו אותנו.

פורסם

אל תשכח שאחוז המוסלמים מתוך אוכלוסיית העולם הוא מעל 20%, לעומת זאת יהודים יש פחות מ 0.25%

הרבה יותר קל ליצור פרופוגנדה זולה וחסרת בסיס (נצא מנקודת הנחה שישראל צודקת) אם המספר שלך גבוה יותר.

לכן תוכן הסכסוך עצמו והשגת ניתוח תקשורתי הוגן ושוויוני לעולם לא יושג, לא משנה כמה כסף המדינה תשקיע, לא משנה אם נרסק את כל אמצעי התקשורת הערביים (או האיסלאמים, איך שלא תרצו) בארץ או אפילו בעולם.

מספיק לראות מה הייתה דעת הקהל העולמית בסין ובאיראן במהלך ההתפרעויות בשנים האחרונות, ולמרות הניסיונות הפתטיים מצד הממשל לבצע מיסוך תקשורתי של המאורעות המידע זלג החוצה והשפיע על דעת הקהל.

בקיצור- קרב אבוד מראש, lose lose situation

פורסם

בסופו של יום מדינות שיתמכו בך פחות או מדינות שיתמכו בך יותר מושפע ממכלול רחב של אינטרסים...ממשלות רבות בעולם לא מוטות ולא מושפעות מזה שמראים ילדים פלסטינים הרוגים..הם לא יגנו אותך אם יש להם אינטרסים משותפים איתנו. יש עוד סיבות כמו שבדר"כ בני אדם מזדהים עם החלש ואנחנו גם נתפסים כוח חזק באזור שמראה כאילו הפלסטינים הם הקורבנות ואנחנו מדכאים אותם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים