פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו...אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן??כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס??אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אם יצאו תיקונים לעוד גרסאות אז אתה צריך להוריד את העידכונים. ואם אתה מתקין אותו ישר אחרי ההתקנה אז זה בסדר, בהנחה שלא התחברת לפני זה לאינטרנט.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר אז בעיקרון השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את העידכון לווינדווס ישר מהדיסק??? והמחשב יהיה מוגן??? (אני מציין שהעידכון שהורדתי וצרוב על הדיסק הוא מלפני חודש ככה...)??? אני יכול להתקין מהדיסק ללא צורך בכל הSP1?? והמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס?
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אם אתה צועק, אז נצעק חזרה.הדרך הכי טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא להתקין קודם את הSP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחר כך את התיקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובסוף להכנס לאתר תיקונים ולהוריד כל מה שנשאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!או בקיצור,כן.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר מצטער אם זה יצא כאילו צעקתי זו ממש לא הייתה הכוונה פשוט אני רוצה לקבל תשובה חד-משמעית, בכל אופן תודה!! (זה לא צעקה,חחח)עריכה: אבל אם אתה אומר שקודם אני צריך להתקין SP1 אז זה אותחבר קודם לאנטרנט ואז הוירוס יכול להתקיף כי המחשב עדיין לא מוגן.בגלל זה שאלתי אם אני יכול להתקין את העידכון מהדיסק ואז להתחבר להתקין SP1 (רגב המערכת הפעלה היא XP HOME EDITION)
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים תוריד מראש את הSP1. ותעשה סדר התקנה (אני תמיד בודק פעמיים שיש לי הכל מותקן) לפני בכלל שמתחברים לאינטרנט.ואין שום בעיה להתקין את התיקון לפני הSP1, תקרא את המאמר של מיקרוסופט על זה, יש הוראות מדוייקות.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר אוקיי, תודה לך.אז בעצם מה שאתה אומר זה שאני יכול להוריד את ה-SP1 והתיקון לוירוס לצרוב אותם על דיסק ואז ישירות אחרי הפורמט להתקין אותם ללא צורך להתחבר לאנטרנט.אגב אני אשמח אם מישהו ייתן לי קישור להורדה של SP1.תודה רבה ושבת שלום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.