עבור לתוכן

[מחפש] נייד, מחירים 3000-3800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים

שימושים עיקריים:

עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים

תכנות (תוכנות קלילות ביותר)

הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office

מה אני מחפש במחשב

שיריץ את המעט שביקשתי.

מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן).

מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל.

אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים.

חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים.

ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398

מה דעתכם עליו?

תודה וסליחה על החפירה,

שי בן משה

פורסם

מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן).

מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל.

אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים.

זה נכון, אבל ברמות המחיר האלה, ההבדלים לא יהיו כאלה גדולים. לכן חשוב שתינעל על גודל מסוים או משקל מסוים, ומשם אפשר יהיה לגזור המלצות.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה המהירה. דבר שני, למען האמת אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים.

אין לי כל כך פרופורציה איזה גודל מסך הוא קטן ואיזה גדול, אני מנסה לשמור על יחס הגיוני. אני מחפש מחשב שישקול לא יותר מ2.5 ק"ג, עדיף מעט פחות, ושהמסך יהיה לפחות 13", פחות מזה לא יהיה לי נוח.

העדיפות היא למסך מעט גדול יותר אך עם זאת להתחשב בעובדה שמשקל רב יהרוג את הגב =]

פורסם

מחשבי 13-14" הם הכיוון איפוא.

ה-Vostro 1014 הוא אופציה טובה בהחלט.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהמחקר שלי ביומיים האחרונים הניב תוצאות, תודה רבה לך ;D

אשמח לקבל פרופורציה לגבי כמה זמן מחשב כזה יכול לפעול בהנחה שאני מתחיל עם סוללה מלאה ומפעיל ישומים כגון אלו שציינתי קודם.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה שאלתה לי, רשום בדף המוצר "משקל: 2.16קג ללא כונן אופטי וסוללת 4 תאים".

הסוללות זה 6 תאים ויש כונן אופטי. כמה הוא שוקל בפועל לדעתכם?

ואזכיר את השאלה הנוספת, כמה זמן פחות או יותר המחשב יכול לפעול בהנחה שבהתחלה הסוללה הייתה מעלה ואני מפעיל ישומים כגון אלו שצוינו מעלה?

תודה רבה,

שי.

פורסם

2.3-2.4 קילו.

סוללות 6 תאים נותנות בדגמים האחרונים חיי סוללה של 3-4 שעות בשימוש ממוצע. יכולים להיות הבדלים לכאן ולכאן, כתלות בדגם ובסוללה, אבל אי-אפשר לדעת בלי לראות ביקורת פרטנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים