עבור לתוכן

מה דעתכם על מורה שמסיט? על מאמר מסיט? בקיצור בואו תקראו מה המורה חילק לי

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי..

שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..).

לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..).

זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..)

במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י..

אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לדעתי) הזה?

ועוד משהו שמעניין אותי זה מה אתם חושבים על מורה ישראלי לאזרחות, שהוא בעצם עובד מדינה ואמור לחנך דורות שלמים של ילדים, שמציג עמדות כאלה! (אני חייב לציין גם שמכל השכבה שלי אנחנו הכיתה היחידה שחילקו לנו את המאמר, זתומרת לשאר הכיתות בשכבה , שיש להם מורים אחרים, אז לא חילקו להם את המאמר המסיט הזה..)

אז כמו שאמרתי מה אתם חושבים על מורה של משרד החינוך הישראלי שאשכרה מסיט בשיעורים שלו, ועושה תהליך שלדעתי נקרא" שמאלניזציה"

הקיצור תקראו את המאמר ותבינו

נ.ב

אני חייב לציין שה"שמאלנות" של המורה שלי מתבטאת בכל מיני מקרים, לדוגמא: לפעמים הוא נותן לנו הגדרות שהם לבגרות

אז הוא אומר לנו שהוא נותן לנו את ההגדרות האלה רק בגלל שיהיה אותן בבגרות, אבל הוא אומר שאלו הגדרות גזעניות ולא נכונות!!! כאילו ככה הוא אומר על ההגדרות שמשרד החינוך כותב! ומחנך את ילדי מדינת ישראל!

או למשל הוא אומר שהספר שאנחנו לומדים דרכו, הוא ספר גזעני שבשיטתיות גורם לנו, לתלמידים, להיות גזענים ללאומים אחרים אנערף.. בקיצור אני ממש מבולבל!! ווזה מעצבן אותי הדיעות שלו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים