עבור לתוכן

הכריסמס מעבר לפינה...

Featured Replies

פורסם

alp6689.jpg

פורסם

תמונה יפה ומעניינת אבל יש קצת בלאגן והרבה פרטים. אני לא מצליח להתמקד.

פורסם

טכנית טוב אבל אין משהו מעניין בתוכן

ואני לא מצליח לשלוח לך ה.פ.

פורסם

תמונה יפה ומעניינת אבל יש קצת בלאגן והרבה פרטים. אני לא מצליח להתמקד.

אין יותר מידי מה להוסיף, מבחינה טכנית מבוצעת מושלם, אבל העומס בפרטים קטנים מקשה על ההתמקדות בנושא התמונה

פורסם

מה שאמרו מעלי, אבל לדעתי היה נחמד יותר אם היית פותח צמצם

פורסם
  • מחבר

זה על הכי פתוח, אבאל'ה. אולי התכוונת ללסגור...

פורסם

אם הכוונה הייתה לסגירות צמצם, אז הדבר היה רק מקלקל את התמונה. אומנם זה היה יוצר אפקט כוכבים מרשים, אבל מגדיל את עומק השדה, מחרב את הבוקה ומעמיס על התמונה עוד יותר.

ד"א, מה נסגרא עם ה-"אבאל'ה" הזה? הגעתי לתחנת דלק אי שם בדרום והמתדלק שהוא צעיר ממני בלפחות עשור התחיל לקרוא לי "אבאל'ה" ו-"דוד", זאת מבלי שתהיה כל קרבת דם ביננו (ככל הידוע לי לפחות). חשבתי שנותנים למישהו שרות, אמורים לקרוא לו לכל הפחות "אדוני", ככה לפחות אני עושה שאני נותן שירות למטופלים שלי. טוב, כנראה שאני נעשה זקן יותר ויותר...

פורסם

לפתוח לפתוח גיסנו

שהבוקה יהיה רך יותר והעיגולים רכים וגדולים יותר

פורסם
  • מחבר

D0ri, בספק אם תמצא בוקה יפה ואיכותי יותר מזה של ה Nikkor 85mm F/1.4D. שנית, תקרא את ה EXIF ותבין מה לא בסדר.

fungiman - אל תתחבט יותר מדי בסוגיה. שומעים את זה הרבה לאחרונה, משעשע להשתמש בזה (אותי לפחות).

נ.ב, לך על תדלוק עצמי. תשמע את זה הרבה פחות ותעשה גם לכיס שלך טובה קלה.

פורסם

נ.ב' date=' לך על תדלוק עצמי. תשמע את זה הרבה פחות ותעשה גם לכיס שלך טובה קלה.

[/quote']

אני משתדל מאוד לתדלק לבד, זאת הייתה מהתחנות האלו בפריפריה שנותנות מחיר מוזל בשירות מלא.

D0ri' date=' בספק אם תמצא בוקה יפה ואיכותי יותר מזה של ה Nikkor 85mm F/1.4D. שנית, תקרא את ה EXIF ותבין מה לא בסדר.

[/quote']

מאוד טובה, לא יודע אם *הכי* טובה. בכל זאת צריך להביא בחשבון עדשות רציניות כגון הקאנון 85/1.2 (האולטרא-יקרה), הפנטקס 85/1.4 שלא מיוצרת עוד (ונחשבת לאחת הפנינים שלהם בכל הזמנים, לאגדה באופן כללי ומאוד קשה להשגה), הצייס 85/1.4 ועוד כמה עדשות (ואני לא אזכיר עדשות לייקה וכמה עדשות ל-MF)... לציין גם שבוקה הוא עניין מאוד סוביקטיבי, לכן אין דבר כזה "הבוקה הטוב ביותר".

פורסם
  • מחבר

יש גם את ה 105/135 F/2 עם בקרת Defocus שהן מדהימות. הצייס 85/1.4 די מתקרבת לניקון, והיא ידנית (שזה חסרון בעיני חלק מהאנשים) ועדשות 1.2 הן כבר ליגה בפני עצמה (גם מבחינת מחיר).

פורסם

התכוונתי רק שאם המנורות שלא בפוקוס היו עוד יותר לא בפוקוס התמונה הייתה יפה יותר (העיגולים שהם יוצרים היו גדולים יותר)

כנראה הם היו קרובים מדי למנורות שכן היו בפוקוס.

בכל מקרה תמונה יפה.. עזוב אותך שטויות :xyxthumbs:

פורסם

נכון כמה שסוגרים צמצם הבוקה נהיה קטן ומעפן יותר?

אז חשבתי שהבוקה בתמונה קטן בגלל שהצמצם סגור, אבל אם הוא 1.4 אז כנראה המנורות היו קרובות מדי

פורסם

חחחח עמרי הוא התכוונת שאם המנורות מאחורי האובייקט הראשי, היו ממש מטושטשות, זה היה יותר יפה.

ולנושא,

התמונה איכותית מאוד, אבל באמת כמו שאמרו עומס פרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים