עבור לתוכן

מה דעתכם על ה6A19 החדש, הנה תמונה....

Featured Replies

פורסם

צבעי ספריי מבוססים על ממיס חזק יחסית שמשפיע על הפלסטיק של הכוננים.

זה לא ברמה שזה מעוות לו את הצורה, אבל זה גורם לשכבה דקה של פלסטיר להתערבב עם הצבע (אני מדבר מנסיון כואב).

אז אם אתה מתכוון לצבוע את הכוננים בצבע בהיר יחסית עדיף שתיקח כוננים שהצבע שלהם קרוב לצבע של המארז כדי שהאפקט יהיה זהה ככל הניתן, או שתשתמש בצבע יסוד (יש בצורת ספריי) ואז לא משנה הצבע של הכונן.

אצלי צבעתי את הגריל של המארז (שחור במקור) ואת הכוננים (בז') באותו צבע תכלת, אבל יש הבדלים בגוונים בגלל ההבדל בצבע המקורי.

פורסם
  • מחבר

רגע אז אני רוצה להבין לפני שאני צובע, יש מצב שהספריי יפגע בכוננים? כי אתה אומר שהוא מבוסס על ממיס חזק....יש מצב כזה?

מצטער על השאלות הרבות, פשוט אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את הצביעה.

פורסם

צבע הפלסטיק יתערבב עם צבע הספריי וזה יוצר מן צבע ביניים...

פורסם

חייבים כמובן לפרק את הפאנלים מהכוננים לפני הצביעה.

זה לא מזיק להם, רק הצבע לא יוצא בדיוק בגוון שאתה מצפה ואם אתה צובה שני פלסטיקים בצבעים שונים הגוון הסופי של כל אחד יוצא שונה.

פורסם

צבע ת'כוננים בלבן לפני שאתה צובע בצבע אחר, זה יתן להם בסיס זהה והצבע יצא ברור יותר וקרוב יותר לצבע המקורי.

פורסם

מודינג זה לא פה...

יש מקום מתאים.

פורסם

ראיתי את הלבן החדש, הוא לא כזה נורא.. התמונה לא עושה צדק.. אולי יותר עדיף מהלבן הקודם..

בכל מקרה, יש לו ספק כח משופר, עם PFC, ולכן הוא גם קצת יותר יקר.

השחור יותר יפה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על התגובות!

פורסם

סליחה על ההקפצה (לא בדיוק הקפצה, במובן של עברו ארבע ימים מההודעה האחרונה) אבל הכחול-לבן החדש הרבה (הרבה הרבה הרבה) יותר יפה מהשחור... (כן ראיתי אותם במציאות הרבה פעמים).

אין בכלל שאלה פה.

על טעם וריח אין להתווכח.

ובכל זאת הכחול לבן הרבה יותר יפה ;D

פורסם
  • מחבר

זה עניין של טעם. אני בחרתי בשחור לדעתי הוא יותר יפה, הכחול לבן מצועצע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים