עבור לתוכן

מה דעתכם על ה6A19 החדש, הנה תמונה....

Featured Replies

פורסם

הנה התמונה.

רציתי את המארז הזה אבל אחרי שראיתיאת הצבע החדש העדפתי את השחור.

מה אתם אומרים???

פורסם

מכוער משו

פורסם

מצועצע ומגעיל ביותר....

פורסם
  • מחבר

הלכתי היום לחנות והראו לי אותו, היה לי שתי אופציות או ה6A19 החדש או את 6A19 השחור.

אז לקחתי שחור למרות שיש לי צורב לבן להרכיב ופלופי וDVD לבן, אני מתכנן לצבוע אותם.

עשיתי בחירה טובה??

פורסם

אתה פאקינג שואל אותנו?! אתה זה שרכש את המארז! ::)

זה לא אומר שאם לקחת את השחור עשית עסקה פחות טובה... נהפוכו, אחד המארזים היותר מהנים להרכבת מערכות מחשב.

נוח בטירוף ובנוי היטב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא מארז טוב, ואני לא שואל אותכם אני רק שואל מה לטעמכם הבחירה הטובה...

ושאלתי את זה בגלל שיש לי כוננים לבנים ואני לא בדיוק יודע איך לצבוע בגלל זה.ואני לא יודע איך זה ייראה מארז שחור עם כוננים לבנים..

פורסם

הכחול באמת מצועצע ומוזר אבל אם שאר המארז היה גם כחול ולא רק הפאנל הקדמי הוא יכל להיות יפה מאוד.

פורסם

השחור הרבה יותר יפה לעומתו, אבל לשם מה פתחת את הדיון אם כבר החלטת מה אתה לוקח?

פורסם
  • מחבר

כמה שיותר דעות יותר טוב לחזק את ההחלטה, בכל אופן תודה על התגובות.

פורסם

עומד מולי אחד כזה עכשיו ואני חייב לומר שהתמונה לא עושה איתו צדק, הוא נראה בכלל לא רע.

פורסם
  • מחבר

מה לדעתך יפה יותר הוא או השחור?

השאלה מופנית לamiram שארה את המארז לא בתמונות.

עריכה: אני רואה שיש אצלך את ה6A19 השחור. רציתי לדעת אם הצבע של הכוננים אצלך לבן או שחור בהתאם למארז?

פורסם

את הכוננים, הגריל הקדמי וכפתור ההפעלה צבעתי בתכלת ;D

אם אתה הולך לצבוע את הכוננים שלך (לא דווקא בשחור) הייתי לוקח את המארז השחור, אם אתה מחפש לא להתעסק עם זה הייתי הולך על החדש שנראה טוב בלי להתאמץ.

פורסם
  • מחבר

זה קטע שהוא לא נראה טוב, אבל בוא נניח שאני לא אצבע את הכוננים (למרות שאני מתכנן לצבוע) זה נורא כל כך המראה של המארז השחור עם כוננים לבנים?

פורסם

כוננים בצבע בז עם מארז בצבע שחור לא משתלבים.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מתכוון לצבוע את הכוננים.

ראיתי שזה לא סיפור גדול. תודה לכם על התגובות. המשך יום מעולה!

עריכה: המחשב בהזמנה הזמנתי לפני כמה ימים... כדי כבר מעכשיו לקחת את הDVD שחור והפלופי שחור??

הצורב שיש לי בבית בז' אבל אני כנראה אצבע אותו אז עדיף בינתיים לקחת חלק מהכוננים (פלופי, DVD) בשחור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים