פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים הנה התמונה.רציתי את המארז הזה אבל אחרי שראיתיאת הצבע החדש העדפתי את השחור.מה אתם אומרים???
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר הלכתי היום לחנות והראו לי אותו, היה לי שתי אופציות או ה6A19 החדש או את 6A19 השחור.אז לקחתי שחור למרות שיש לי צורב לבן להרכיב ופלופי וDVD לבן, אני מתכנן לצבוע אותם.עשיתי בחירה טובה??
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אתה פאקינג שואל אותנו?! אתה זה שרכש את המארז! : זה לא אומר שאם לקחת את השחור עשית עסקה פחות טובה... נהפוכו, אחד המארזים היותר מהנים להרכבת מערכות מחשב. נוח בטירוף ובנוי היטב.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר אני יודע שהוא מארז טוב, ואני לא שואל אותכם אני רק שואל מה לטעמכם הבחירה הטובה...ושאלתי את זה בגלל שיש לי כוננים לבנים ואני לא בדיוק יודע איך לצבוע בגלל זה.ואני לא יודע איך זה ייראה מארז שחור עם כוננים לבנים..
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים הכחול באמת מצועצע ומוזר אבל אם שאר המארז היה גם כחול ולא רק הפאנל הקדמי הוא יכל להיות יפה מאוד.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים השחור הרבה יותר יפה לעומתו, אבל לשם מה פתחת את הדיון אם כבר החלטת מה אתה לוקח?
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים עומד מולי אחד כזה עכשיו ואני חייב לומר שהתמונה לא עושה איתו צדק, הוא נראה בכלל לא רע.
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים מחבר מה לדעתך יפה יותר הוא או השחור?השאלה מופנית לamiram שארה את המארז לא בתמונות.עריכה: אני רואה שיש אצלך את ה6A19 השחור. רציתי לדעת אם הצבע של הכוננים אצלך לבן או שחור בהתאם למארז?
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים את הכוננים, הגריל הקדמי וכפתור ההפעלה צבעתי בתכלת ;Dאם אתה הולך לצבוע את הכוננים שלך (לא דווקא בשחור) הייתי לוקח את המארז השחור, אם אתה מחפש לא להתעסק עם זה הייתי הולך על החדש שנראה טוב בלי להתאמץ.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר זה קטע שהוא לא נראה טוב, אבל בוא נניח שאני לא אצבע את הכוננים (למרות שאני מתכנן לצבוע) זה נורא כל כך המראה של המארז השחור עם כוננים לבנים?
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר טוב, אני מתכוון לצבוע את הכוננים.ראיתי שזה לא סיפור גדול. תודה לכם על התגובות. המשך יום מעולה!עריכה: המחשב בהזמנה הזמנתי לפני כמה ימים... כדי כבר מעכשיו לקחת את הDVD שחור והפלופי שחור??הצורב שיש לי בבית בז' אבל אני כנראה אצבע אותו אז עדיף בינתיים לקחת חלק מהכוננים (פלופי, DVD) בשחור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.