עבור לתוכן

תמונות משביל ישראל

Featured Replies

פורסם

1) חשיפה ארוכה - 30 שניות

dsc0066.jpg

2)

dsc0092x.jpg

3)

dsc0103f.jpg

4) תמונת אווירה

dsc0138t.jpg

5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל.

dsc0227x.jpg

6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא

dsc0492z.jpg

dsc0536vx.jpg

פורסם

תמונות ככה...

ראשונה סתם.

שניה, שלישית וחמישית גם סתם. תמונות נוף, על מנת להחשב לטובות, צריכות להיות מעולות מבחינה טכנית, עם נושא מיוחד או הכי טוב - שניהם (חפש ansel adams בגוגל לדוגמאות מרשימות). אין בתמונות האלו שום דבר שתופס את העין, איזה נושא מוביל, התמונות בכללותן די משמימות והאיכות הטכנית גם לא משהו, אבל זה גם קשור לשמש הישראלית הנוראית ולאובך השורר במקומותו בעונת היובש (בישראל בכלל קשה יותר לצלם נוף מאשר, נגיד, בקנדה).

כהערת אגב - התחלתי לאחרונה לצלם יותר עם פילטר מקטב וככל שאני צובר ניסיון איתו, אני חושב שמדובר בפריט חובה לצילום נוף פה בארץ.

הרביעית - מדורה היא נושא מאוד מפתה, אולם קשה מאוד להעביר את האווירה מסביב למדורה בצילום. החשיפה לא רעה בסך הכל, אבל הנושא מאוד סתמי. אין דבר שיגרה את העין או ייצור סיפור של "אווירה" אצל המתבונן. המתבונן לא היה באירוע עצמו והתמונה, אם אין בתוכה שום סיפור, לא תעורר אצלו שום אסוסיאציה.

השישית היא המוצלחת ביותר - חשופה היטב, הנושא מעניין, קומפוזיציה לוקה בחסר, אולי כמה צעדים שמאלה היו משפרים את התמונה. הסירה החתוכה מימין לא תורמת ואולי זווית צילום נמוכה יותר הייתה עדיפה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המפורטת. זמן רב כבר שאני מרגיש, שאני תקוע בצילום ולא מתקדם הלאה. אוליי אני צריך לקחת איזה קורס / לקחת רעיונות מאיזה צלם מוכשר כמו שציינת.

הציוד שלי אגב: Nikon D40 ועדשת הקיט 18-55.

פורסם

תקנה פילטר מקטב ותתחיל להסתכל בגלריות, במקרה הזה עדיף בphotolight (שתראה נוף ארצישראלי)

פורסם

ואוו ,תמונה מספר שלוש יפה ,לא בקטע של הצילום עצמו (שגם הוא טוב ) ,אלה יותר בעיניין של המיקום (אתה זוכר איפה זה צולם ,הייתי מאוד רוצה לבקר שם )

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא זוכר.

פורסם

אתה מזכיר לי יותר מדי את תחילת החודש הזה, התחלתי את השביל ונאלצתי להפסיק בגלל הרגל

נקווה שבמרץ נחזור ונארגן גם תמונות טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים