פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני עושה ? || ( יש מסיבת רשת עוד שבוע , זה סופר דחוף =\ )
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר תחבר הכל כרגיל כמו שהיה ותבדוק בביוס ,זה כנראה בעיות הגדרה. לבדוק בביוס מה , ואיפה ?
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר תבדוק שלא ביטלת בביוס את הIDE הזה הלכתי ל Bios , להגדרות IDE , והוא רשם לי כך - Primary IDE Master - הדגם של ההארד דיסק Primary IDE Slave - None Secondery IDE Master - None Secondery IDE Slave - None נכנסתי ל Secondery IDE Master , ועשיתי לו Auto Detect , אבל הוא לא מצא כלום . עוד הצעות ? אני נואש
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר אני ממש ממש מצטער שאני עושה את זה , אבל אני מקפיץ את הדיון \= אני סופר נואש , ויש ביום שישי הזה מסיבת רשת ענקית שממש חבל לי להפסיד אני אנשק את הרגליים לבנאדם שיעזור לי =[
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אם אתה ממש צריך ואין לך כוח לחכות שהלוח יחזור במידה ואתה שולח אותו יש בקרים של PCI שעולים 150-200 שקלנותנים לך 2 חיבורים של IDE תחפש בחנויות רשתבקרי IDE אל תיקח את הרייד כי הם סתם עולים יותר ואתה לא צריך אותם
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר אם אתה ממש צריך ואין לך כוח לחכות שהלוח יחזור במידה ואתה שולח אותו יש בקרים של PCI שעולים 150-200 שקלנותנים לך 2 חיבורים של IDE תחפש בחנויות רשתבקרי IDE אל תיקח את הרייד כי הם סתם עולים יותר ואתה לא צריך אותם אוקיי , זה כנראה מה שאני אעשה .בכל זאת , יש אפשרות אולי לסדר את זה בלי להוציא כסף ? \=
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים זה לא תירוץ להקפיץ ת'ראד, ובכלל זה לא עוזר לך להקפיץ ת'ראד שנמצא בעמוד הראשון. אנשים יראו אותו כשהם יבואו לאתר וההקפצה שלו לא תביא אף אחד מהר יותר לקרוא את הפורום.אם יש לך לוח מבוסס 865/875 יש להם בביוס הרבה קומבינציות של SATA ו PATA, תדאג ששני בקרי ה PATA מאופשרים.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר זה לא תירוץ להקפיץ ת'ראד, ובכלל זה לא עוזר לך להקפיץ ת'ראד שנמצא בעמוד הראשון. אנשים יראו אותו כשהם יבואו לאתר וההקפצה שלו לא תביא אף אחד מהר יותר לקרוא את הפורום.אם יש לך לוח מבוסס 865/875 יש להם בביוס הרבה קומבינציות של SATA ו PATA, תדאג ששני בקרי ה PATA מאופשרים.אוקיי , מצטער . דבר שני , יש לי לוח של GigaByte מבוסס SiS645 ..
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים עדיין בסעיף integrated peripherals צריכה להיות שליטה על שני ערוצי ה IDE.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר עדיין בסעיף integrated peripherals צריכה להיות שליטה על שני ערוצי ה IDE.בסעיף הזה , השליטה היחידה על IDE היא בהגדרה - IDE Contuctor Cable - והאפשרויות לבחירה הן -Auto ( ברירת מחדל , על מה שזה היה קודם ) ATA66/100/133 ATA33סתם שאלה , איפוס ביוס יעזור ?
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים אם ביטלת את הבקר IDE אז בטוח שאיפוס ביוס יחזיר את הבקר לפעולה.נסה איפוס ביוס.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים היתה לי בעיה דומה בלוח אינטל ישן, השתמשתי בג'מפר לריסט הביוס והבעיה נפתרה. אולי בבורד שלך אפשר לרסט?
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מחבר היתה לי בעיה דומה בלוח אינטל ישן, השתמשתי בג'מפר לריסט הביוס והבעיה נפתרה. אולי בבורד שלך אפשר לרסט? לצערי , אין לי ג'מפרים לאיפוס הביוס בלוח אם , צריך להוציא את הבטרייה . זה מה שאני הולך לעשות עוד בדיוק 5 דקות , ואני אחזור עם רשמים ד"א , למה לעזאזל ג'יגה בייט לא יכלו לשים ג'מפר מושתן !?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.