עבור לתוכן

התלבטות בין כמה אוזניות למוזיקה מחו"ל 200-250$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בזמן הקרוב מקום מגוריי החדש יהיה חדר במעונות של אוניברסיטת חיפה, וה-FX6021 נשארים להם בבית. כיוון שאיני רוצה להטריד את שותפיי לדירה, וגם לא להיות מוטרד מכל העיסוקים שלהם, חשבתי על לקנות אוזניות נורמליות סוף-סוף, משהו שאני רוצה כבר בערך שנתיים.

אז מה יש לנו?

1. האוזניות צריכות להיות סגורות - ניטרול של כמה שיותר רעשי רקע, יחד עם זליגה מינימלית של סאונד מהן.

2. נוחות גבוהה - אני אחד שאוהב להאזין הרבה למוזיקה. לא יודע אם יהיה לי יותר מדי זמן לכך, אבל חשוב שהאוזניות תהיינה נוחות להאזנה ממושכת.

3. מקור - כרגע האוזניות תתחברנה ללפטופ / ל iPod. כרטיס קול רציני ימצא ברשימת הקניות הבאה.

4. הגברה - כרגע אין לי מגבר, אבל אם יעלה הצורך, אני פוזל לכיוון FiiO E5 - לא משהו רציני, אבל אני מאמין שיספיק.

5. סוגי מוזיקה - לרוב אני מאזין ל Hip-Hop, House, ורוק קליל. שירים של מועדונים בגדול, אבל נהנה להאזין לקלאסיקות מכל הז'אנרים.

מועמדים:

בתחילה הייתי דיי נעול על HD280 - מחיר סביר, ומקריאה באינטרנט מציגות תמורה מצויינת לכסף.

DT770 - כמה רמות (מחיר ואיכות) מעל ל-280, נוחות ועשירות בבאס, מה שמתאים למוזיקה שאני שומע לרוב.

A900 - עוד זוג ששמתי עליו עין, All Rounderיות, לא דורשות מגבר כדי למצות אותן עד הסוף.

אם יש עוד המלצות, אשמח לשמוע.

התכנון הוא להזמין מ EBAY לצרפת, ומצרפת האוזניות תגענה עם מישהי. אני לא יודע כמה זמן יקח מרגע ההזמנה עד שהאוזניות תהיינה אצלי, אבל זאת הדרך הכי חסכונית ונטולת סיכונים. אם יש מישהו שהזמין אוזניות מEBAY ישירות לארץ, אשמח לשמוע אם הוא נתקל בבעיות במכס, ומה התוספת שהוא נדרש לשלם.

תודה לכלכ המגיבים ושבת שלום.

פורסם

תזמין ישירות לארץ. תשלם מע"מ 16% במקרה הכי גרוע. לך תדע איזה מיסים תצטרך לשלם כשזה יגיע לצרפת.

בנוגע להמלצה, אחד מהשתיים האחרונות לדעתי. ה-DT770 קצת יותר מיועדות למה שאתה שומע (ה-PRO לפחות), אבל קצת יותר דורשות מגבר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים