עבור לתוכן

התייעצות על קירור עם 90W מקסימום למעבד amd 5200

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים..

אני משתמש במעבד amd5200 מהדור הישן (אני חושב ה 90 nm, לא יכול לבדוק בcpuz כי דפקתי תמעבד בoc פעם) ואני רוצה לשדרג את הקירור רק בשביל שקט (לא מתוכנן שום oc).

בכללי אני כנראה אקנה בksp וראיתי שם שני דגמים שמתאימים לתקציב שלי-

שניהם של ac. הראשון: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan ב120 שקל השני:Freezer 64 LP CPU Fan ב שקל95 .

בכללי אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי אני בכיוון של ה64LP כי לפי הנתונים היבשים יש לו חצי מכמות הרעש של הfreezer7 (מופיע 0.4 sone לעומת 0.8 sone), והוא אמור לעמוד בעומס חום.

מה דעתכם? (אגב המארז הוא של TT עם מאווררים שקטים אני די בטוח שמה שגורם לרעש הוא המאוורר box)

תודה!

פורסם

מה זאת אומרת דפקת אותו ? איך "דופקים" מעבד בOC ?

ואם אתה לא מתכנן OC ורצה שקט אחד הקירורים הזולים מסדרת הALPINE של AC יספיקו בחצי מחיר..

לLP אל תתקרב..הוא רועש ולא מזהיר מבחינת ביצועים..הFREEZER מצויין..אבל אין לך בו צורך..

והמארזים של TT לא מגיעים עם מאווררים שקטים ממש..על כל מקרה מה הבעיה שלך בדיוק ? יש לך רעש במארז ?

פתח אותו ובדוק בדיוק מה הבעיה..אולי ניקוי אבק ושימון יעזרו..

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

1) ואללה לא יודע מה קרה למעבד אבל אחרי שעשיתי oc פתאום הוא הפסיק להיות מזוהה..אפשר לראות בתמונה שצרפתי..

2)אני שומע המון רעש מהמארז וזה לא אבק ושמן אני דואג לנקות ולתחזק אותו..אני משוכנע שזה המאוורר של המעבד אני אבדוק שוב..

3)בקיצור אני סתם רוצה פחות רעש מהמחשב-ראיתי הרבה מסדרת alpine בksp איזה מהם הכי שקט?

4)אגב המארז זה TT SopranoVS

תודה..

[attachment deleted by admin]

פורסם

פתח את המארז ובדוק את המקור לרעש..כמו כן סידרת הALPINE די זהה ביכולת לסטוק..רק שהיא שקטה יותר..

אם אתה מתכנן OC רצוי לרכוש משהו חזק יותר.כגון הFREEZER 64..

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני מחפש רק שקט..תודה על ההמלצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים