עבור לתוכן

מועצת זכויות האדם של האום: דו"ח גולדסטון עובר למועצת הביטחון

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790985,00.html

בושה וחרפה לעולם המערבי שהועברה החלטה כזאת. דעתי האישית היא שהגיע הזמן לגרש מפה את כל הארגונים שיוצאים נגדנו (ובכללם גם הארגונים של האום). אם הם רוצים שיעברו דרך מצרים, אבל הם לא ידרכו במדינה שהם יוצאים נגדה כל הזמן.

פורסם

יואב , מה שמפחיד שאני לא יודע אם אתה אומר את זה בציניות או ברצינות :-[

אנשים שמציגים דעות כמו שאתה הצגת הם הקרקע הפוריה שהחלטות כאלו צומחות עליה , הדעות השמאלניות שאתה מידיי פעם חושף הן הדיו והנייר שמימנו נכתב דו"ח גולדסטון , הם הבסיס לאירגונים אנטי ישראלים .[br]פורסם בתאריך: 16.10.2009 בשעה 15:19:01

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3790985,00.html

. דעתי האישית היא שהגיע הזמן לגרש מפה את כל הארגונים שיוצאים נגדנו (ובכללם גם הארגונים של האום). אם הם רוצים שיעברו דרך מצרים, אבל הם לא ידרכו במדינה שהם יוצאים נגדה כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

כן אה? יואב השמאלני קיצוני מחבק הערבים.. not.

שמאלני הפכה למילת גנאי, אחד שרק חושב איך הוא ישמיד את המדינה עם עזרה לאויב. אז זהו.. שלא. הביטוי שמאלני זה ממש לא קללה, ואני מצטער אבל כאחד שמצביע לעבודה אני לא מחשיב את עצמי לשמאלני קיצוני (ובשביל הקטע, מעולם לא הבעתי דעות קיצוניות שמאלה). לא כל אחד שלא מסכים עם ליברמן, ביבי ומפלגות יותר ימינה הוא אויב המדינה, מצטער. אז בבקשה, די עם הדמגוגיה שלך. ולעניין, כן, אני רציני לחלוטין, יש פה חצייה של קו אדום מבחינתי.

פורסם

אני מאוד מסכים איתך

אבל יואב הלא שמאלני ( חח ) ( קצת להיות בטכניון עם כל שונאי ישראל עושים לך את זה ? - חחח ) ( אתה רואה שכמה שאתה הומני וישר זה רק סיבה בשבילהם לתקוף אותך ? )

אבל את הגבול הזה כבר ראינו מקילומטרים , אתה זה שלא ראית !

אז אתה מחכה עד שיעברו את הגבול כדי להתעצבן ?

למה אתה לא מסתכל על המגמה ?

אהה כן ותעשה טובה , אל תוריד מהערך שלך ( אתה יודע ממה שנשאר ) ( סתם צוחקים ) אל תגיד בפרהסיה שאתה עבודה , זה רק באמת אימפוטנטים פוליטים ומפיונרים שילטוניים מה שנישאר שם וכן אחת שלי יחימובוץ' שיושבת על הגדר - חחח .

פורסם

הוא פשוט נאצי !

שמישהו כבר ירצח את החרא הזה.

אני פשוט לא מבין כלום, אנחנו מארחים ערבים במדינה חופשי נכון ?

ואם יהודי נכנס למדינה ערבית יש סכנה לחייו!

למה תמיד האו''ם נטפלים לישראל, תמיד אנחנו פראייירים! צריך לגרש שמאלנים/ערבים.

אהה... וגולדסטון עינויים ותלייה.

פורסם

מישהו קרא את הכתבה לפני התחיל לרשום שטויות?

מדינות שהצביעו נגד ההחלטה: ארה"ב, איטליה, הולנד, הונגריה, סלובקיה ואוקראינה.
הצביעו בעד ההחלטה: רוסיה, סין, ארגנטינה, בחריין, בנגלדש, בוליביה, קובה, מצרים, גאנה, הודו, אינדונזיה, ירדן, ג'יבוטי, סעודיה, פקיסטן, הפיליפינים, קטר, סנגל, דרום-אפריקה, ברזיל, ניקרגואה, ניגריה, צ'ילה, מאוריציוס והרשות הפלסטינית.
מדינות שנמנעו: בוסניה, בורקינה פאסו, קמרון, גבון, יפן, מכסיקו, נורבגיה, בלגיה, דרום-קוריאה, סלובניה ואורוגוואי. נציגי קירגיזסטן ומדגסקר
נעדרו מההצבעה, וגם צרפת ובריטניה סירבו להשתתף בה.

על מה הרעש??

ואיפו בדיוק האו''ם שונא אותנו?

מדובר על משחק פוליטי שישראל נכשלה בו חרוצות בגלל ה*** חסר התועלת שעומד בראש משרד החו''ץ, והתנהלות מפגרת של נתניהו

הרי רוסיה, סין, פקיסטן , בוליביה , - לא בדיוק המדינות שהיית מצפה שיצביעו נגד הפרת זכויות האדם הא? אבל אתם אוהבים להתלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים