עבור לתוכן

EXE בפלאפון

Featured Replies

פורסם

כולכם טועים.

יש דוסבוקס לסימביאן (אומנם אלפא מאוד לא יציבה ואיטית) ואפילו אפשר להתקין דרכה Win98. כמובן שזה כל כך איטי שזה לא רלוונטי.

גם לסימביאן וגם ל-WM יש קבצי EXE (שונים) אך הם אינם אותם קבצי EXE של המחשב.

אי אפשר להתקין windows על ה-PS3, אבל ניתן להתקין לינוקס. זה לא לינוקס רגיל של מחשב, מאחר והוא נבנה למע' של ה-PS3 ומאותה סיבה גם תוכנות לינוקס שנכתבו למחשב רגיל לא יעבדו עליה.

פורסם

כולכם טועים.

ברור שכולנו טועים, הריי הפתרון שהצעת כל כך יעיל שעכשיו אני זז להתקין UT בפלאפון...

מבחינת יכולת זה אפשרי כן, אבל זה ממש לא פרקטי.

פורסם

אולי להריץ וינדוס זה לא פרקטי, אבל אתה יכול להריץ משחקי דוס ישנים.

פורסם

כלל אצבע לא משחקים מאחרי 1990 ככה, זה בכל זאת גרסה מאוד מוקדמת.

פורסם

אפשר להתקין WIN95 על S60 אם יש לך 128 מגה ראם

פורסם

מה עם פלאפונים כמו הn900 שיש להם 256 מגה ראם ומעבד 600 mhz ?

(ברור שיקח המון זמן עד שנוכל להריץ משחקים על הפלאפון ,אבל בשביל הניסיון ,למה לא ).

פורסם
:s07: למה להריץ על פלאפון מערכת שמיועדת למחשב כאשר יש כל כך הרבה מערכות טובות לפלאפונים?
פורסם

:s07: למה להריץ על פלאפון מערכת שמיועדת למחשב כאשר יש כל כך הרבה מערכות טובות לפלאפונים?

(ברור שיקח המון זמן עד שנוכל להריץ משחקים על הפלאפון ,אבל בשביל הניסיון ,למה לא ).
פורסם

מה עם פלאפונים כמו הn900 שיש להם 256 מגה ראם ומעבד 600 mhz ?

מע' ההפעלה של ה-N900 מבוססת על לינוקס. מעבר לזה ש"התקנת ווינדוס" על סימביאן היא רק דרך אימולציה, ולכן היא כל כך איטית שהיא רק הוכחת קונספט ולא דבר מעשי. למה שתרצה לעשות את זה?

פורסם

כמו שאמרתי ,אני מודע לכך שזה לא שימושי לאף סיבה ,אבל באמת שאך ורק מתוך סקרנות הייתי רוצה לנסות .

אגב עם כבר מערכות הפעלה ,אז מה עם המערכת החדשה של הn900 ,מותך היתרשמות מהרשת זה ניראה כמו שידרוג נחמד לסמביאן ,והגדלה של רזולוציית המסך ,אבל אולי יש יותר מאחורי זה ? מישהו יודע ? שמע ? אולי אפילו ניסה ?

פורסם

פוסט קודם אמרתי שזה לא סימביאן...

אל תתן ל N בהתחלה לבלבל אותך זהו לא טלפון סימביאן, הוא מריץ מע' בשם Maemo שמבוססת על לינוקס והוא היורש של ה-N800/N810 שבכלל לא היו טלפונים סלולריים.

פורסם

לדעתי הN900 הוא נחמד מאוד אבל בסך הכל עם הסתכלות מלמעלה הוא לא יותר ממדרגה לדעתי

אז נכון, יש לינוקס ויש אפליקציות

אבל אם הולכים על מכשיר שיכול לתת הכל צריך כמה דברים

מסך איכותי עם מגע איכותי

מקלדת נוחה

מעבד חזק ומעבד גרפי חזק גם כן

מערכת הפעלה מהירה, זורמת ומלאת אפליקציות וגמישות

עדכונים כמובן

פורסם

לדעתי הN900 הוא נחמד מאוד אבל בסך הכל עם הסתכלות מלמעלה הוא לא יותר ממדרגה לדעתי

אז נכון, יש לינוקס ויש אפליקציות

אבל אם הולכים על מכשיר שיכול לתת הכל צריך כמה דברים

מסך איכותי עם מגע איכותי

מקלדת נוחה

מעבד חזק ומעבד גרפי חזק גם כן

מערכת הפעלה מהירה, זורמת ומלאת אפליקציות וגמישות

עדכונים כמובן

זה לא דיון המלצות על פלאפונים.

פורסם

לא זכור לי שאתה מודרייטור.

הדיון הזה מוצא מזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים