עבור לתוכן

EXE בפלאפון

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות (ע"י תוכנה צד שלישי או משהו כזה) להעפיל קבצי EXE של מחשב על פלאפונים? (או לפחות על סוג מסויים?).

פורסם

אולי על כאלה עם WM..

פורסם

לא, אי אפשר.

פורסם
  • מחבר

למה? בגלל שהמעבד שונה?

פורסם

לא בגלל המערכת הפעלה

פורסם
  • מחבר

אז למה אי-אפשר להתקין WINDOWS רגיל?

עריכה: או תוכנה צד-שלישי שמפעילה את המחלקות טיפול בEXE של הווינדוס הרגיל על הפלאפון?

פורסם

בקצרה... אי אפשר

במפורט: המעבד והארכיטקטורה שונה לגמרי, המערכת הפעלה סגורה ויעודית מה שבכלל מונע שימוש, הישומים לא נועדו מראש לרוץ על מערכות מוגבלות כמו פלאפונים.

פורסם

לא, אי אפשר.

מה הקבצי הפעלה של מערכת WM אז?

פורסם

^ יעודיים, לא הEXE של הPC הרגיל

פורסם

אני מוכן להשבע שלחצתי על iGo8.exe כשניסיתי להתקין אותו על איזה פלאפון של אסוס :s05:

פורסם

כי המערכת הייתה WM ככל הנראה והEXE היה יעודי לWM אם היית עושה אותו דבר על המחשב שלך זה לא היה עובד

פורסם

סבבה, אני יכול להפסיק לאכול סרטים.

פורסם

האמת אפשר להתקין לינוקס כמעט על כל מכשיר (ראיתי אפילו אייפודים ישנים עם לינוקס ) ואני ראיתי שאפשר למשל בps3 להתקין windos דרך לינוקס ,אז אולי אפשר בצורה מוזרה כל שהיא להפעיל exe דרך לינוקס שמופעל על פלאפון .

(כל מה שנאמר מעל ,נאמר על ידי בן אדם שלא מבין כמעט כלום בלינוקס ,זה היה רק חיבור של דברים ששמעתי ברשת ).

פורסם

alexbmw אם היית נמנע מלהגיב המצב היה יותר טוב

על לינוקס אפשר להתקין אמולטור בשם WINE שבעצם מאפשרת להריץ תוכנות של חלונות עליה

אבל! זה לא תקף על כל מערכת שעליה אפשר להתקין לינוקס. לינוקס אפשר להתקין על הרבה דברים אבל רק אם יש תמיכה לנושא. וגם הגרסאות שמתקינים על התקנים כמו IPOD הם לא גרסאות לינוקס רגילות אלא מותאמות ומוגבלות

פורסם

בקיצור התשובה לפותח הת'רד היא לא מוחלט.

אין ממש טעם להרחיב, כמו שקבצי לינוקס למשל לא יעבדו בוינדוס.

השאלה היא למה לרצות להפעיל דבר כזה?

ואיך בדיוק זה יבוא ליידי ביטוי,

כיום לאייפוד טאצ'\אייפון ולנוקיה S60 יש כמות אפליקציות אדירה שמכסה כמעת כל ביקוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים