פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר מי יכול ללמד אותי איך להקצות לו משאב בביוסהלוח בחתימה. גרסאת ביוס: 18. תודה
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים ב-device manager תעשהviewresources by typeinput/outputתעשה תמונה של מה שנמצא בסביבה של00000200-00000207אם אין שום דבר בטווח הזה תעשה תמונה של מה שקרוב אליועריכה - תארגן גם תמונה של כל מה שיש לך ב-sound video and game controller ב-device manager
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר שמעו אני משתגע...! אני לא יודע מה לעשותביטלתי את האמא של הלוח בביוס ועדיין אין לו משאביםהחלפתי מקום אין לו משאביםמה הולך פה? להחליף כרטיס לא יעזור, בכל הכרטיסים החיצוניים הגיים פורט הוא על אותו משאב... תבדקו אצלכם זה גם 0200- משהו.. אני חייב את ההגה הזה..........מצתי את זה באתר של אביט:http://www.abit-usa.com/products/mb/kbase.php?categories=1&model=6&faq_id=13אבל לא נראה לי שזה עוזר...ואני מניח שנגמרו לכם הרעיונות..
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים גם אני מתחיל לא להבין מה הולך במחשב שלךביטלת בביוס כמו שצריך את הבקר גוסטיקים שעל הלוח אם?ב-C: יש 2 קבצים מוחבאים - autoexec.bat config.sysתבדוק ששניהם ריקים ואם יש בהם משהו תעתיק לפה
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר גם אני מתחיל לא להבין מה הולך במחשב שלךביטלת בביוס כמו שצריך את הבקר גוסטיקים שעל הלוח אם? אין לי GAME PORT בלוח.. ואם אולי יש איזה בקר מסתתר, איך קוראים לו? אני אחפש..
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר גם אני מתחיל לא להבין מה הולך במחשב שלךביטלת בביוס כמו שצריך את הבקר גוסטיקים שעל הלוח אם?ב-C: יש 2 קבצים מוחבאים - autoexec.bat config.sysתבדוק ששניהם ריקים ואם יש בהם משהו תעתיק לפהתוכל להסביר את הקטע עם המוחבאים?חבר'ה מצטער שאני כל פעם מקבל התקף אבל זה הגה יקר ואני לא יכול להחזיר אותו :'( :'(
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר הולי אתה התקווה היחידה שלי אני זקוק לכל רעיון!!!איך אני מוצא קבצים מוחבאים (שאמרת) ואיך אני בודק מה יש בהםתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.