פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אני פשוט חייב את הגיים פורט שמסרב לעבוד...זה מה שקורה אחרי שגם ניסיתצי להחליף סלוט, לקבוע ערוץ אחר שאין שום דבר פנוי גם ככה, להתקין דרייבר, לבטל את הכרטיס של הלוחוהכל... מה אפשר לעשות?
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר ב-device manager תעשהviewresources by typeותראה מה מתנגש איתועשיתי את זה ובחרתי ב INPUT\OUTPUT כפי שהוא רשם..אבל יש שם המון דברים, איך אני יודע מה מתנגש?
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים תיכנס לביוס ותחליף את הIRQ שמשתמש בGame Portוגם לא יזיק שתתקין את הדריברים של הכרטיס קול. אתה משתמש בDefualt של WIndows
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר בביוס אין לי שמות של IRQ יש לי איזה 15 וילידם רשום PCI DEVICE ואפשר לשנות לאוטומט או משהו כזהתסביר לי בדיוק איך משנים בביוס כי לפי מה שאתה אמר בחיים שלך לא עשית את זה.. נכנסתי לביוס, ני לא רואה שרשום לי שם GAME PORT IRQ ואפשר לשנותואיך אניי ודע מה הIRQ ?
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר למישהו יש עוד רעיונות?אולי מישהו יכול להסביר לי איך מתעסקים עם הביוס בנושא הזה? איך אני יודע באיזה IRQ הוא משתמש?
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים יש פתרון אבל הוא יכול לעלות לך קצת כסף תחפש בחנויות כבל שממיר מיציאת USB לGAMEPORTאו למצוא איזה כרטיס ישן של קריאטיב 16BIT הישנים והטובים ולנסות להתקין אותו
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים מחבר יש פתרון אבל הוא יכול לעלות לך קצת כסף תחפש בחנויות כבל שממיר מיציאת USB לGAMEPORTאו למצוא איזה כרטיס ישן של קריאטיב 16BIT הישנים והטובים ולנסות להתקין אותואין דבר כזה..ןלהחליף כרטיס לא יעזור, אני צריך פתרוןבבקשה קניתי הגה במלא כסף ואני לא יכול לחבר אותו
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים תחת Resources (בתמונה השנייה שהבאת) ניסית לבטל את Use Automatic resources ואז ברשימה שיש מעל לבחור קונפיגורציה אחרת?
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים נראה לי שזו בעייה של דרייברים. נסה להיכנס לאתר של Creative ולהוריד משם דרייברים מתאימים לכרטיס קול שלך (קח בחשבון שיש להם אתר גרוע ביותר בכל מה שקשור לדרייברים. אין שם קובץ אחד שמכיל דרייברים אלא הרבה קבצים שביחד משלימים את ההתקנה. לפחות בחלק מהכרטיסים שלהם זה כך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.