פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים מחבר OK THANKS.במידה ואני לא צובע את הכוננים זה ממש נורא עם המארז שחור והכוננים לבנים??
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים זה כשאתה לוקח כיסוי של מקום לכונן 5.25 ומדביק אותו לקדימה של המגש של ה DVD עם סלוטייפ דו צדדי. יש מדריכים לזה, אני לא רואה סיבה לפתוח את הכונן למרות שהם ממליצים. לי זה עובד אחלה גם בלי. אין לי זמן עכשיו למצוא לך לינק אבל זה נראה כאילו אין בכלל כונן שם, ממש יפה
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים עשיתי משהו דומה מה אתה חושב?אם תרצה יש מדריך לצביעת פנלים (לא שלי) http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=28533
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מחבר אתה מתכוון למן פאנל כזה בפרונט של הכונן??אגב המארז העתוד להיות יהיה ה-6A19 של COMPUCASE השחור! והכוננים יהיו לבנים. אז מה אתם אומרים מכוער?
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים מחבר טוב, לא סיפור יותר מדי גדול אני מניח שאני יצבע את הכוננים עם ספריי שחור שיתאמיו למארז וזהו.תודה לכולם, עזרתם מאוד!
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אחרי שהוא עושה STEALTH איך הוא פותח את הכונן?זה פלסטיק, לא בטון, הוא גמיש, אם אתה לוחץ עליו במקום הנכון הוא לוחץ על הכפתור. עשיתי את זה, עובד כמו תאילנדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.