פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים קרה לי דבר מאוד מוזר עם תוכנת ה-SetPoint של לוג'יטק. היא רצה ברקע, מופיע ב"תהליכים", אבל האייקון שלה לא מופיע בטאסק-באר, ואין לי שום שליטה על ההגדרות של המקלדת והעכבר כתוצאה מכך. ניסיתי להסיר + להתקין מחדש, להוריד ולנסות גרסא אחרת, אך ללא הצלחה. מכיוון שהתמיכה הטכנית שלהם מושבתת כבר חודש, החלטתי לנסות את מזלי כאן. למישהו יש רעיון?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים וכשאתה לוחץ על CUSTOMIZE גם לא מופיע ?נסה להכניס את קיצור הדרך של התוכנה אם קיים להפעלה (STARTUP ב all programs)
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר כלומר, שהוא יעלה יחד עם מע' ההפעלה?הוא כבר מוגדר לכך דרך MSCONFIG.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים נסה בכל זאת להכניס להפעלה באופן ידני לא יקרה שום אסון.ולגבי וכשאתה לוחץ על CUSTOMIZE גם לא מופיע ? ?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אם זה היה כך מהתחלה, אז כנראה בעיית תאימות עם WIN7 - בעקרון "הכל" אמור לעבוד,במציאות לא כל כך.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אצלי הוא עובד (עוד מגרסאת 4.6 וגרסאת 6XXX של WIN7)אני פשוט מוריד את הדרייבר לויסטה ואין בעיותהUAC מופעל במקרה?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים פשוט מאוד כנס ללוח בקרה אחר כך כנס להגדרות של העכבר או המקלדת ושםתראה .SETPOINT SETTINGשם תוכל לבחור גם במה שחיפשתShow setpoint icon in notification area
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.