עבור לתוכן

מחשב קל,חזק,מסך 13.3 (אפשרי גם 12.1) עם 3G MODEM וחיבור HDMI ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

בסופו של דבר זה גם עוזר לי, ניסיון בפירוק חלקים, וידע מה עובד ואיפה איפה (מבחינת מודמים סלולריים).

יצא לי לפרק כבר די הרבה לפטופים, ותמיד כיף לגלות עד כמה החברה השקיעה בנוחיות המשתמש ומתי לא.

רק תנסה לפרק X61T ותבין לבד על מה אני מדבר :bash:

• תגובות 55
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שמה שיש לך זאת הכנה סטנדרטית של החברה לכרטיס WWAN יש לי T400 ויש לי גם מקום להכניס סים וגם אפשר להכניס את הסים ואפילו ניסיתי אבל אין את המודם עצמו.

רק לשם שתדעו התקשרתי ללנובו בארץ (לתמיכה) ושאלתי כמה עולה להתקין כרטיס כזה וציפיתי למחיר סביר וההיתי מוכן לשלם 200$ אך לצערי הם אחת החברות היותר יקרות שקיימות בשוק וגזלניות.

הם הציעו לי 2 דגמים של כרטיסים. האחד עולה 1600 ש"ח והשני 1900 ש"ח.

לשם השוואה בארה"ב כשהייתי פעם אחרונה שאלתי את אותה שאלה וזה עלה 130$ ו190$ אותם כרטיסים.

ככה שגם אם יש לך מקום לא בהכרח אומר שיש לך את המודם עצמו.

פורסם

תודה זה עוד נקודה להסתכל על העניין...

אני תכף ייתקשר ל HP

פורסם

רק לשם שתדעו התקשרתי ללנובו בארץ (לתמיכה) ושאלתי כמה עולה להתקין כרטיס כזה וציפיתי למחיר סביר וההיתי מוכן לשלם 200$ אך לצערי הם אחת החברות היותר יקרות שקיימות בשוק וגזלניות.

הם הציעו לי 2 דגמים של כרטיסים. האחד עולה 1600 ש"ח והשני 1900 ש"ח.

לשם השוואה בארה"ב כשהייתי פעם אחרונה שאלתי את אותה שאלה וזה עלה 130$ ו190$ אותם כרטיסים.

המחירים שהם נתנו לך כוללים התקנה? אם כן, זה לא מפתיע שהמחירים כאלה. ידוע שמעבדות ניידים רשמיות לוקחות מחירי שחיטה על התקנה של כל דבר שאינו כלול באחריות. לרוב ההתקנה עולה יותר מהחלק.

פורסם

טוב אז קיבלתי תשובה מ HP לעניין המודם - קודם כל אין למחשב הזה מודם סלולארי!

כל הקטע שזה מצויין בספר וכאלה הוא כיוון שאורנג' מוכרים בארץ מחשב כזה עם חריץ ל SIM ובו יש מודם פנימי, הם היחידים בארץ שמוכרים אותו ככה.

ע"פ מה שהבנתי ממנה הם מייבאים אותו אפילו לבד.

פורסם

המחירים שהם נתנו לך כוללים התקנה? אם כן, זה לא מפתיע שהמחירים כאלה. ידוע שמעבדות ניידים רשמיות לוקחות מחירי שחיטה על התקנה של כל דבר שאינו כלול באחריות. לרוב ההתקנה עולה יותר מהחלק.

אני חושב שהמחירים כוללים את ההתקנה אבל זה עדיין לא מצדיק את המחיר, בתור בעל עסק אם אני אגבה מחירים כגון אלה אני אפשוט את הרגל די מהר.

אבל זה עניין שלהם, הבעייה שאני לא יודע אם אני אתן למעבדה לא מוסמכת אני אלול לעבד את האחריות. ככה שזה יחכה.

פורסם

ran1809 - הגענו למסקנה הזאת די ממזמן...

אתה תמיד יכול להוסיף מודם סלולרי, הבעיה היחידה בדגם שלך היא החריץ לסים.

Shino - הבעיה במחשב שלך, הוא שהמחשב של IBM, ולכן אתה תצטרך מודם סלולרי שמאושר על ידי IBM והוא הרבה יותר יקר.

אם אתה רוצה לבדוק מודם אחר (שרוב הסיכויים לא יעבוד אצלך) דבר איתי.

התקנת רכיבים אופציונליים לא פוגעת באחריות.

לפחות לא במחשבי דל.

אתה מוזמן לשאול את המעבדה מה עמדתם בנושא.

פורסם

עד עכשיו לא הצלחתי להבין את הדיון, הבחור ביקש המלצה על מחשב והדיון הפך האם יש לבחור אחר מודם במחשב או לא? מה נסגר, שיפתח דיון משלו.

בכל מקרה עוד משהו לא ברור, למה מודם במחשב זה כל כך חשוב? שזה מצריך השקעה של 2000 ש"ח נוספים?

ברגע שיהיה לך מחשב נייד, תלך לאורנג' למשל ותרכוש מודם לנייד שלך, בזה נגמר הסיפור (לא משהו שיעלה יותר מ 600 ש"ח).

פורסם

אורנג' לא מוכרים מודמים פנימיים למחשבים ניידים זה דבר ראשון.

דבר שני צריך להיות מפגר בשביל להכנס להתחייבויות שלהם על חבילות גלישה סלולריות כשיש אופציות זולות בהרבה יותר.

ואני מסכים איתך שזה לא מצדיק 2000 שקל יותר, אבל מצד שני חוץ מהמחשב שהציעו בהתחלה אף אחד לא דיבר על 2000 שקל יותר...

פורסם

אני דיברתי על מודם שמתחבר ב ExpressCard או החיבור הקודם לו, מבחינתי זה נחשב מודם פנימי.

לגבי חבילת גלישה, בין כה וכו אם הוא רוצה לגלוש דרך ה SIM שלו הוא צריך חבילת גלישה.

אתה לא חייב להתחייב לאורנג' אתה יכול לקנות את המודם בתשלום אחד שכמו שציינתי, לא יעלה על 600 ש"ח ובזה נגמר הסיפור.

אם הוא מתכוון לגלוש הרבה דרך ה SIM שווה לו לבדוק אפשרות של רכישת חבילת גלישה אחרת הוא ישלם הרבה כסף בחודש.

דרך אגב חבילה של 5 ג'יגה בחודש עולה משהו כמו 80-90 ש"ח באורנג'.

שווה לעשות סקר שוק בנוגע למחירים בחברות כמו בלקום ופלאפון למרות שלא נראה לי יש הפרשים גדולים (כמו בכל דבר בארץ, אין הרבה תחרות בין חברות הסלולאר).

פורסם

מצד שני אתה לא פותח הדיון שרצה מודם פנימי אמיתי, ולא מודם שבולט החוצה, אפילו קצת...

הקודם של הEXPRESSCARD נקרא PCMCIA.

למה אתה חושב שהמחיר של המודם לא עולה יותר מ600 שקל ללקוחות פרטיים?

ובכל מקרה, אם הוא מתכוון לגלוש הוא יקנה חבילת גלישה מתאימה... אין לו סיבה לגלוש ללא חבילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים