עבור לתוכן

עזרה בקשר להזמנה מאלסנדרו

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מalessandro את ה MS1, את החבילה הם שלחו ב27 לאוגוסט ו... היא עדיין לא הגיע >.>

דיברתי איתם באימייל והם אמרו שזה יכול לקחת עד 9 שבועות, אבל חשבתי שאולי יש פה משהו עם ניסיון שיכול למליץ לי מה לעשות,

יכול להיות שהאוזניות נתקעו במכס? או שסתם המשלוח מתעכב.

פורסם

זמן המתנה חריג מאוד... שלי הגיעו תוך פחות משבועיים, וגם זה אחרי שהם "התאקלמו" כמה ימים בסניף הדואר הקרוב אליי. כנראה שיש בעייה עם המשלוח, אם הן מתעכבות במכס אתה צריך לקבל הודעת עיכוב. תנסה לפנות למכס דואר חבילות בת"א אבל אני לא יודע כמה יכולו לעזור לך כי אין מס' מעקב: 03-6303383

פורסם
  • מחבר

כבר דיברתי איתם וכמו שאמרת אני צריך את המספר.

ניסיתי לשאול את אלסנדרו אבל הם שלחו באותו זמן שני הזמנות לישראל ולא יודעים איזה מספר של מי >:(

אין עוד משהו לעשות חוץ מלחכות?

פורסם

שלא יזיינו במוח (סלח לי על הביטוי). איך אפשר לשלוח סחורה ולא לדעת מה הקבלה על המשלוח שלך?! מזה פה? שוק הכרמל?!

חודשיים המתנה זה משהו שלא שמעתי עליו מעולם. אני את שלי קיבלתי תוך 2-3 שבועות. מעולם לא חיכיתי למשלוח יותר מ-3 שבועות בערך (במשלוח אויר הכוונה).

אנחנו קרובים מאוד ל-9 שבועות, שיתחילו להזיז עניינים. אם יש להם 2 משלוחים והם לא יודעים מי מהם שלך, תבקש מהם שיבררו את המצב של שניהם עם שירות הדואר (הישראלי או אמריקאי, לא מענייין אותך בכלל), לא סביר שגם השני עוד לא הגיע. ככה הם יוכלו לדעת מה מהם שלך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים