פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני מחפש מחשב ניייד כדי לעבוד עם תוכנות גרפיות של AUTOCAD למיניהן ועוד כמה תוכנות של בנייןאני יודע שאני צריך מסך גדול "16 אני חושב זה מספיק גם "17 זה הכי גדול שאני מרשה לעצמיוכמובן כ.מסך חזק מספיק שיעבוד טוב ולא יקרוס לי כמו אצל חבר שליאין לי דגם ספציפי וגם לא מצאתי המון אשמח לקבל הצעות של כמה חברות ואיזה מהן אמינות יותראיך שכחתי כמובן גם אני אראה איתו סרטים אז אם אפשר שתהיה לו יציאת HDMIתודה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אין לי שום דרך לדעת מה זה לדעתך הגזמה במחיר. 10,000 ש"ח נראה לך גבוה מידי לדוגמא? זה לא מחיר בלתי הגיוני בשביל מחשבים של Workstation או גיימינג (שלא בהכרח מתאימים לך אבל שוב, בינתיים עדיין אין לי דרך לדעת). אלא אם כן ההגדרה שלך למחיר מוגזם עוברת את ה-15,000 ש"ח, ציין תקציב משוער בכותרת. אם ההגבלה שלך היא מעבר לזה אתה מוזמן לציין "תקציב בלתי מוגבל" בכותרת. אתה עובד בתלת מימד? כמה ינוייד המחשב הזה? מהן הדרישות שלך בתחום הרזולוציה?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר עובד בתלת מימד של התוכנה (גם בלי שום קשר לגרפיקה התוכנה עצמה ממש כבדה, נראה לי שהם הגזימו קצת )המחשב ינוייד הרבה יחסית אבל לרוב המקומות שאני יהיה בהם יש חשמל אז לא זאת הבעיהלגבי רזולוציה יש לי מחלה שאני אוהב לשים על הכי גבוהה (כמה שיותר פיקסלים לא יודע למה ככה התרגלתי)ולגבי המחיר עידכנתי ואפשרי חריגה קטנה בסכום[br]פורסם בתאריך: 15.10.2009 בשעה 19:54:49האם כדאי להזמין מחו"ל כי ראיתי שם מחשבים ניידים בזול שפה אני יודע הם יעלו יקר?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אתה לא בגזרת WORKSTATION לא בתקציב ומהפירוט הדל של השימושים, גם לא בצורך.לדעתי, אם מסך 15" לא שובר עסקה תנסה LENOVO T500 או DELL E6500אין להם כרטיסי מסך מדהימים, אבל הם ייכנסו בתקציב, אמינים ובעלי ביצועים גבוהים.אם אתה בכל זאת מעוניין במחשבים יותר חזקים, תוכל למצוא באאוטלט (ארה"ב) של שתי החברותכבר מחשבים ברמה אחרת, וזו לדעתי הדרך היחידה שלך לרכוש אותם בתקציב שלך.אפשרות שלישית, היא מחשבים צרכניים, אבל לצורכי עבודה לא בהכרח הייתי ממליץ. חווה דעתך, שאל, תקרא קצת בנושא בפורום ובעיקר, תפרט שימושים ככל הניתן. יכול להיות שבכלל מספיקלך מחשב ב5,000 פשוט יותר ממה שהצעתי.
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים מחבר אם אתה בכל זאת מעוניין במחשבים יותר חזקים, תוכל למצוא באאוטלט (ארה"ב) של שתי החברותכבר מחשבים ברמה אחרת, וזו לדעתי הדרך היחידה שלך לרכוש אותם בתקציב שלך.אתה יכול לתת לי את האתרים של חו"ל בבקשהמה שכן המחשב יותר ישמש אותי לעבודה וכן אני מעדיף עם כ. גרפי חזק
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventorySearch?c=us&cs=28&l=en&lob=LAT&MODEL_DESC=Latitude%20E6400&s=dfbhttp://outlet.lenovo.com/laptops.html
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים מחבר אני באמת כבר לא יודע מה לבחוראני נכנס לאתרים בחו"ל ומוצא שם במחירים ממש זולים מאשר פה בארץ שמפקיעים מחירים אני רואהלמשל באתר של דל לא יודע איפה להכנס למשתמש הביתי או המשרדיוהאם בכלל אני יכול לקחת מחשב שהוא יותר לשימוש ביתי ולעבוד איתו כגון http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndotw1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=studio-1747ודומי מחברות אחרות?
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים האתר של דל מציע מחשבים צרכניים כדוגמת הסטודיו בלינק שרשמת למשתמש הביתי וניידים ומערכות עיסקיות כדוגמת פרסיז'ן ולטיטיוד למשתמש העיסקי.בסה"כ, תלוי במחשב בו אתה מעוניין, אין כפילות (יש בין עסק קטן לגדול וכו').אין ספק, שהמערכת שהבאת מרשימה מאוד, במיוחד המעבד. אבל, וזו דעתי מחשבים לעבודה איכותית ואורך זמן שייכים לגזרה העסקית, הם פשוט בנויים לזהטוב יותר. בנוסף, אני לא בטוח מה היקף האחריות שניתן לקבל על דגמים צרכניים בישראל (אם אתה רוכש מארה"ב) תעבור על הסטיקי של ייבוא מחו"לואם צריך תתקשר לדל ותברר.כל עוד אתה לא מציין שיש לך העדפה ברורה לדגם עיסקי, הסטודיו הוא בחירה טובה.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר טוב תודה רבה אז כנראה שאני כן אקנה אותויש להם באתר שם צ'אט איתם אז נראה מה יגידו נברר שם על האחריותושוב תודה על העזרה
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אל תשאל אותם כלום על האחריות, אלא את דל ישראל! וגם אל תנדב מידע לגבי העברת המחשב לישראל.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר אל תשאל אותם כלום על האחריות, אלא את דל ישראל! וגם אל תנדב מידע לגבי העברת המחשב לישראל.או זה טוב יש לך עוד כמה טיפים בשבילי לפני שאני מתקשר אליהם?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים תנסה לקבל הנחה, זה לגיטימי. תוודא שהאחריות היא מסוג NBD 3 שנים. בעצם על איזה מחשב הלכת ? סטודיו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.