עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור הטלפון למחשב

Featured Replies

פורסם

האם יש מעגל או כבל מוכן פשוט שמחבר צד אחד לשקע טלפון בקיר וצד שני USB או משהו??

בשביל שאם מתקשרים אז אני אוכל לענות פשוט דרך המחשב ( מיקרופון ורמקולים) וגם לראות את המספר הנכנס

תודה.

פורסם

כן, יש מעגל כזה, קוראים לו "מודם אנלוגי". עד לפני כמה שנים הוא היה מוצר חובה בכל מחשב. אני משתמש בכזה כיום כדי לשלוח ולקבל פקסים למחשב. עולה משהו כמו 50~70 ש"ח.

פורסם

אתה צריך VOICE MODEM 56K, יש כאלו בחיבור PCI (כרטיס פנימי) או USB.

דגם ה-PCI זול יותר ב~60 ש"ח מה-USB והרבה יותר נפוץ, ככה שאם אתה יודע להתקין כרטיס PCI, הייתי מציע לך ללכת על הפנימי.

פורסם
  • מחבר

בחיפוש קצר שלי בגוגל הבנתי שזה עסק יקר

חשבתי יהיה מגניב ליצור כבל כזה צד אחד חיבור לקיר צד שני USB שיעשה את העבודה

בטוח שאין?

פורסם

תלוי מה זה יקר בשבילך, מודם VOICE בחיבור USB יעלה לך כ-150 ש"ח בעוד כרטיס זהה בחיבור PCI יעלה לך כ-90.

אם אתה רוצה, אתה יכול להוציא את המחשב מהמשוואה, יש טלפונים רגילים שמאפשרים לחבר להם "מדונות" (אוזניה ומיקרופון).

כבל פשוט שמצד אחד יחובר לקיר ומצד שני ל-USB קרוב לוודאי ישרוף לך את לוח האם.

פורסם

מודם 56 K נזרק היום ביחד אם מחשבים ישנים. רוב המודמים מתקופת הפנטיום 2 ומעלה יתאימו למחשבים של היום

בחלק מהמחשבים קיים סלוט קטן כזה למטה (הוא ברוחב של pci ובאורך קצת יותר מ pcie 1x). קיימים גם מודמים (תכלס כרטיס אם מעגל אנלוגי קטן שמתאם את קו הטלפון אם הכרטיס קול המובנה של המחשב). המודמים האלה נדירים יותר אבל אם מצאת אחד כזה אתה יכול להשתמש איתו. לדעתי הם פחות טובים ממודם pci

חובה לנתק את קו הטלפון מהמחשב כשיש ברקים. מכת ברק טובה אחת ואתה תראה נזקים ויזואליים בלוח אם

אם לא אכפת לך שיהיה לך טלפון אל השולחן אוליי תוכל לחבר את החוט של הראש שלו לכרטיס קול דרך 2 שנאים מבודדים. או יותר פשוט מפסק שיעביר את המיקרופון והרמקולים בין הטלפון והמחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים