עבור לתוכן

שאלה בנוגע לנגן מדיה Xtreamer

Featured Replies

פורסם

האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד

למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד

פורסם

אפשר בהחלט לראות את סרטים במחשב הנייד דרך הסטרימר בתנאי שיש לך כניסת וידאו בנייד ;D

אבל למה לך לראות סרטים בנייד אם יותר פשוט לחבר אותו למסך רגיל :nixweiss:

פורסם

אם יש לך נייד אתה צריך להוריד לו תוכנה שתאפשר להציג בו את התמונה והקול מהניח

זה בפועל מה שסטרימר עושה אבל אם יש לך מחשב מספיק חזק אתה לא צריך סטרימר בשביל זה

סטרימר נועד למי שרוצה להעביר את הווידיאו והקול לחדר אחר ואין לו מחשב או קונסולה שיכולה לעשות את זה

פורסם

ללפטופים סטנדרטים אין כניסת וידאו אלא רק יציאות וידאו.

ככה שהתשובה היא לא, אי אפשר

פורסם

זה לא צריך לשנות לו בכלל כי אין טעם בסטרימר אם יש ניד נומרלי מהשנתיים האחרונות

פורסם
  • מחבר

אם יש לך נייד אתה צריך להוריד לו תוכנה שתאפשר להציג בו את התמונה והקול מהניח

זה בפועל מה שסטרימר עושה אבל אם יש לך מחשב מספיק חזק אתה לא צריך סטרימר בשביל זה

סטרימר נועד למי שרוצה להעביר את הווידיאו והקול לחדר אחר ואין לו מחשב או קונסולה שיכולה לעשות את זה

אפשר בהחלט לראות את סרטים במחשב הנייד דרך הסטרימר בתנאי שיש לך כניסת וידאו בנייד ;D

אבל למה לך לראות סרטים בנייד אם יותר פשוט לחבר אותו למסך רגיל :nixweiss:

אני שאלתי את זה בגלל שלפעמים באלי לשכב במיטה או לשבת בסלון ולשחק מהנייד או לראות מהנייד. עם סרטים אין בעיה אבל במשחקים יש בעיה כי הכרטיס מסך שלי בניייד חלש (מובנה)

פורסם

יש תוכנות שמאפשרות את זה אבל אני לא יודע אם הם בחינם או לא ואיזה מהן מאפשרות להריץ משחקים

בכללי אתה צריך לחפש תוכנה על שליטה מרחוק למחשב שיודעת לעשות את מה שצריך בצורה טובה

תחפש בגוגל

בעיקרון אם לאיפון יש תוכנה כזאת אני לא חושב שתיהיה בעיה גדולה מידי למצוא אחת למחשב

רק תעדכן אותנו כי אני גם צריך תוכנה כזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים