פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אפשר בהחלט לראות את סרטים במחשב הנייד דרך הסטרימר בתנאי שיש לך כניסת וידאו בנייד ;D אבל למה לך לראות סרטים בנייד אם יותר פשוט לחבר אותו למסך רגיל
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אם יש לך נייד אתה צריך להוריד לו תוכנה שתאפשר להציג בו את התמונה והקול מהניח זה בפועל מה שסטרימר עושה אבל אם יש לך מחשב מספיק חזק אתה לא צריך סטרימר בשביל זה סטרימר נועד למי שרוצה להעביר את הווידיאו והקול לחדר אחר ואין לו מחשב או קונסולה שיכולה לעשות את זה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים ללפטופים סטנדרטים אין כניסת וידאו אלא רק יציאות וידאו.ככה שהתשובה היא לא, אי אפשר
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים זה לא צריך לשנות לו בכלל כי אין טעם בסטרימר אם יש ניד נומרלי מהשנתיים האחרונות
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר אם יש לך נייד אתה צריך להוריד לו תוכנה שתאפשר להציג בו את התמונה והקול מהניח זה בפועל מה שסטרימר עושה אבל אם יש לך מחשב מספיק חזק אתה לא צריך סטרימר בשביל זה סטרימר נועד למי שרוצה להעביר את הווידיאו והקול לחדר אחר ואין לו מחשב או קונסולה שיכולה לעשות את זה אפשר בהחלט לראות את סרטים במחשב הנייד דרך הסטרימר בתנאי שיש לך כניסת וידאו בנייד ;D אבל למה לך לראות סרטים בנייד אם יותר פשוט לחבר אותו למסך רגיל אני שאלתי את זה בגלל שלפעמים באלי לשכב במיטה או לשבת בסלון ולשחק מהנייד או לראות מהנייד. עם סרטים אין בעיה אבל במשחקים יש בעיה כי הכרטיס מסך שלי בניייד חלש (מובנה)
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים יש תוכנות שמאפשרות את זה אבל אני לא יודע אם הם בחינם או לא ואיזה מהן מאפשרות להריץ משחקים בכללי אתה צריך לחפש תוכנה על שליטה מרחוק למחשב שיודעת לעשות את מה שצריך בצורה טובה תחפש בגוגל בעיקרון אם לאיפון יש תוכנה כזאת אני לא חושב שתיהיה בעיה גדולה מידי למצוא אחת למחשב רק תעדכן אותנו כי אני גם צריך תוכנה כזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.