עבור לתוכן

זכרונות מתאימים לאוברקלוק

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות.

הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות...

איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?

פורסם

לפי דעתי

CORSAIR LL\TWINX

KINGSTON HYPERX

MUSHKIN LEVEL1\2

או גייל מה שאני לא ממש אוהב :E

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שזכרונות DDR400 3200 של TWINMOS ושל MICRON עולים בסביבות 300-330 ש"ח (256MB) וזכרונות של CORSAIR או KINGSTON עולים בסביבות ה-500. יש הבדל באיכות או שזה בגלל הגוף קירור שמולבש עליהם??

כדאי לי ללכת על ה MICRON או ה TWINMOS?

פורסם

הזכרונות של KINGSTON יקרים בלי הצדקה והזכרונות של CORSAIR באמת באיכות מאוד גבוהה.... אבל אתה לא צריך כאלה

קח TWINMOS במהירות של 433MHZ ותעשה אוברקלוק בשקט

פורסם

הקינגסטון גם מעולה לOC

אבל אין כמו קרוסאייר!!

פורסם
  • מחבר

אני בהתלבטות אם לקנות DDR 3200, 3500 או בכלל 3700. אפשר להגיע לביצועים של 3700 נגיד, באוברקלוק יציב? אני מחפש לחסוך קצת כסף בזכרונות אבל לא רוצה להתקמצן כי בסוף מה שזול - יוצא יקר!

פורסם

זכרונות במהירות של 433 יספיקו לך...

מקסימום תוכל לעשות גם להם אוברקלוק קטן

פורסם

אני ממליץ ללכת על Dual , אמנם ה OC לא ירקיע שחקים , אבל הביצועים

שהמחשב יתן יהיו טובים מאוד .

אם אתה מתכנן על Dual , אל תיקח את ה 3700 , סתם בזבוז כסף ..

פורסם
  • מחבר

Voodoo - מה הכוונה DUAL? ועל איזה אתה ממליץ (תהיה ספציפי בקשה)?

תודה אחי

פורסם

Since P4C series FSB starts at 200 mhz and the CPU and most boards are capable of a much higher bus memory is currently the factor blocking synced overclocking.

Since you will most likely have to use a divider to lower the memory speed when using a high FSB there's no real justification in anything more than PC3500 (280 FSB will result in memory @ 448 mhz with a 4/5 divider). If you are willing to invest a big amount of money you could buy PC4000 or PC4200 RAM which will allow you to run very high FSB synced which will give a rather huge performance boost, but the prices of these memories are sky high.

פורסם
  • מחבר

טוב, החלטתי ללכת על 3200.

מה מומלץ? ראיתי שיש זכרונות של KINGMAX זולים בפנדה, וגם MICRON ו-GEIL די זולים. למישהו פה יש ניסיון עם הזכרונות האלה? אני צריך להחליט..

פורסם

לא אמרת שאתה רוצה עם 433 MHZ? כי 3200 זה 400 MHZ......

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי, ביקשתי עצה. אני עדיין מבולבל. אפשר להפוך עם אוברקלוק יציב 3200 ל-3500 או אפילו 3700?

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להיות קרצייה, אבל אני צריך להחליט..

פורסם
  • מחבר

מה לגבי GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ? זה זה עם הכיסוי אלומיניום הכחול. יש לו ביקורות לא רעות והוא זול. מישהו פה משתמש בו?

אהה וגם סליחה על טיפשותי, אבל מה זה אומר DDR SDRAM?? אני רוצה לקנות שתיים ולעשות DUAL DDR, זה אפשרי עם הסטיק הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים