פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים יש כבל צפוף של ההארד דיסק שאותו אף פעם לא הצלחתי לחתוך ויש את העבים יותר של הסידירומים וכאלה אותם ממש קל לחתוך עם סכין חיתוך או משהו כזה ואני עשיתי קבוצות של 5 או 10 :\ ואם יש לך סלוטייפ כזה ששמים על מקלות הוקי זה משהו בסט
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים מחבר את של הסידירומים חתכתי ובאמת לא הייתה בעיה, לקבוצות של 2 אפילואבל באמת כמו שאתה אומר הבעיה שלי היא עם של ההארדיסקים ששם הגידים ממש קטניםמישהו???
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים אני עבדתי עם זכוכית מגדלת וסכין יפנית חדה מאוד. עדיתי כל 4 גידים חתך קטן ומשכתי כדי שייפרד. זה הדרך הכי טובה. רק בעדינות
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים אני עשיתי את הכבל הצפוף ב 2 - 2עם סכין ניתוחיםוזה הלך דיי טוברק הבעיה להשיג את הסכין ;D
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים אני גם כן עשיתי עם סכין ניתוחים. אני לא מאמין שסכין כזאת תעלה כל כך הרבה (גג 30 שקל). תסתכל במדריך שבפיסי-ספוט ותראה באיזה סכין השתמשו (לא היפנית, השניה) ואת זאת תקנה, אתה יכול בהום-סנטר, אייס וכדומה..אחרי שתקנה אותה, תעשה חתך קטן בין כל 6 גידים (לפי דעתי זה המספר הסביר), ואחר כך תמשוך עם הידיים את שתי הקבוצות שנמצאות משני צידי החתך, וכך החתך יגדל מבלי להסתכן לחתוך לכל האורך עם סכין ולחשוף/לחתוך הרבה גידים.אל תתרגש אם חשפת איזה גיד (אם חתכת זה משהו אחר, תחליף כבל) תיקח איזה מסקנטייפ לבן כזה, ותעטוף עם חתיכה קטנה איפה שחשפת.בהצלחה ובעדינות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.