פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים האוזניות הן EH-250 של סנהייזר. הכבל שלהם כורסם חלקית בצד שנכנס למחשב, ובגלל זה עובד רק הצד השמאלי עכשיו!אחריות יש, אבל בחנות טוענים שמדובר בנזק פיזי, שלא נכלל בתנאי האחריות.יש אפשרות לתקן בצורה עצמאית, להחליף את הכבל או משהו דומה?
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אם אתה יודע לעבוד עם מלחם (לא מסובך), קנה קונקטור זהה לשלך, תחתוך את הכבל לפני נקודת הכרסום, ותלחים אותו לקונקטור.אם אתה לא יודע לעבוד עם מלחם, לך למעבדת אלקטרוניקה, זה לא אמור לעלות הרבה.בשביל למנוע בעיה זו בעתיד - תשיג חתול.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר כן, נראה לי שאלך לחנות אלקטרוניקה . אתה יכול לתת לי השערה כמה זה אמור לעלות +-? חתול?
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים קונקטור עולה כ-10 שקלים. עבודה לוקחת בערך רבע שעה. אין לי מושג מה התעריף על עבודה (אני גם מניח שזה מאוד משתנה בין מקום למקום).אתה מגדל עכברים??
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר אין לי מלחם, אז ביחד המחיר יהיה זהה לתשלום מעבדה אני משער. וגם אני יכול להרוס את האוזניות לגמרי.שאני אלך למעבדה עם כבל מתאים להחלפה או שלהם אמור להיות?*חולדות
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר מלוד.יש אפשרות למישהו כאן לסדר ואני אשלם מחיר סימלי? אני לומד בת"א, אז גם שם אפשר להיפגש ולמסור את האוזניות (למישהו עם שם וותק כאן).
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר אולי אתה מכיר ברמת גן, ראשון לציון, אור יהודה והסביבה? לא רק לוד ות"א.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מצטער, אני בכלל לא מהאיזור ולכן לא מכיר. עם זאת, כל מעבדת אלקטרוניקה שאתה מכיר יכולה לעשות את זה, לא צריך מישהו עם יכולות מיוחדות בשביל כזה דבר בסיסי.Anatoli.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אני חושב שאתה צריך לאלף את החולדות שלך לא להתקרב יותר אל האוזניות שלך. כשתתקן אותן תשמיע להן איתן כמה יללות של חתולים, זה ילמד אותן לקח.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים הדרך הטובה ביותר היא חינוך בהלם. מחבר את הקונקטור ל-220V ומחכים שהן יאכלו אותו. במקרה הטוב, זה הפעם האחרונה. במקרה הרע, שווארמה Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.