עבור לתוכן

I just OWNED this ant

Featured Replies

פורסם

i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside.

the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap.

at this point i flipped out and jumped out of my seat. i brushed him off of my pants and he landed on the ground. at this point he stopped running wildly and begin wandering away.

it was clear to me that i could not let this go, and keep my pride. it would either be him or me, in a fight to the death. so, pen in hand, i thrust a mighty blow down upon him. the fat end of the pen crushed his exoskeleton, and the day was won.

after brushing the ant's corpse under my desk, i just felt so relieved i thought i'd tell you all of my adventurous endeavor. another battle fought, and another victory won.

לקוח מ- ATOT!

פורסם
:lol:
פורסם

או-ווה.... יש לי מלא סיפורים כאלה אמיתיים שלי... נמלים, מקקים, יתושים, ברחשים, יצורים ירוקים שמנים כאלה (לא, לא חייזרים, זה איזה חרק), עוד יצורים ירוקים-שקופים... יש הרבה...

פורסם

אני אשכרה כוסית

אני רואה ג'וק או כל חרק מהלך/מקפץ/מעופף כל חרק חוץ מחיפושית משה רבינו (משום מה היא חמודה) אני קופץ מהמקום ועוזב את החדר ולאט לאט נכנס לראות איפה הוא בשביל לנסות לרסס עליו מה שבא ליד.

פורסם

חחחח גדול ;D

פורסם

כשהורגים נמלה בצחוק, היא מתה באמת.

:-X

פורסם

אני אשכרה כוסית

אני רואה ג'וק או כל חרק מהלך/מקפץ/מעופף כל חרק חוץ מחיפושית משה רבינו (משום מה היא חמודה) אני קופץ מהמקום ועוזב את החדר ולאט לאט נכנס לראות איפה הוא בשביל לנסות לרסס עליו מה שבא ליד.

חחחחחח אני מת לראות את החרק שיעיז להכנס לטריטוריה(בית) שלי ! אני יפתח לו את הצורה (ואני מתכוון לזה ;D) אחרי שהוא יקבל נעל שיוט לפרצוף,ולא ההסס לרסס

פורסם

אצלי בחדר הם הולכות חופשי

הולכות לפח

לא עושה להם כלום

אם הם עוברות מתחת למחשב ולא נשאבות למאורר שיהנו

באיזהו שלב הם ילכו 8)

פורסם

יצורים ירוקים שמנים כאלה (לא, לא חייזרים, זה איזה חרק), עוד יצורים ירוקים-שקופים... יש הרבה...

אם אתה מתכוון לאלה שמתחילים להסריח כשמתקרבים אליהם, פשפשים.

אצלי בחדר הם הולכות חופשי

הולכות לפח

לא עושה להם כלום

אם הם עוברות מתחת למחשב ולא נשאבות למאורר שיהנו

באיזהו שלב הם ילכו

same here 8)

פורסם

מה קשור פשפשים זה כמו קינים כאלה.

פורסם

תירגמתי את הכל למי שרוצה...

פורסם

פרסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים