עבור לתוכן

שאלה בנושא - כדאיות הזמנת לנובו T500 מחו"ל לארץ (תקציב של 3500 שח)

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב)

אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר.

התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח.

יש לי 2 שאלות בנושא

1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה?

2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב

אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי

האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ?

(המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ)

המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של לנובו שמוגדרת כבין-לאומית לפי הבנתי.

תודה לעוזרים

פורסם

1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה?

הפלטפורמה החדשה תצא בתחילת 2010. האם שווה להמתין או לא? תלוי. אם אתה לא חייב עכשיו - תמתין. תרוויח או מחשב חדש, או הוזלת מחירים לדגמים הישנים, או שתחסוך עוד קצת כסף.

2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב

אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי

האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ?

(המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ)

המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של לנובו שמוגדרת כבין-לאומית לפי הבנתי.

באיזה דגם מדובר (תביא קישור או מספר דגם), ואיך הגעת ל-3400?

פורסם
  • מחבר

חפרתי קצת וראיתי שיש צפי ליציאת Core i5-520M של אינטל בסוף 2009 או תחילת 2010 במחיר יציאה של 225 דולר שזה לא נורא..

אז אני כן חושב שאולי שווה לחכות אם זה עוד טיפה

לגבי הדגם ומחיר מדובר בקונפיגורציה של ה-T500 2242CTO באתר של לנובו עם שדרוג ל-3 שנים אחריות

זה בערך הקונפיגורציה:

Intel® Core™2 Duo P8400

Windows Vista Home Basic

250GB 5400RPM 2.5" Drive

2GB (2 X 1GB) PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory

Intel Graphics Media Accelerator X4500HD

CD-RW/DVD-ROM 24X/24X/24X/8X Max Combo

15.4” WXGA 1280 X 800

Mobile 1Yr Depot to Total 3Yr Depot Warranty

זה יוצא לי 750 דולר אחרי מיסים, ועם המשלוח לארץ והמע"מ זה יוצא משהו כמו 920 דולר שהם בערך 3400 שח

נ.ב. אל תנסה להרכיב את זה באתר של לנובו עצמו.. יש לי קופון הנחה מיוחד שמביא אותי למחיר הזה

פורסם

יש כבר פלטפורמה ליבה- COREI7 לניידים- במספר חברות במחשבים ניידים. הביצועים מרשימים, חיי סוללה נוראיים. לדעתי לא ייקח הרבה זמן

עד שלנובו יכניסו את המעבדים לסדרה העסקית. למרות זאת, ובהתחשב בתקציב שלך, בכל מקרה לא תוכל לרכוש אותם. וT500 מחו"ל זו באמת עסקה מעולה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה-Core™ i7-720QM אבל לא מצאתי ביקורות שלו בכלל..

בנוסף אני לא מאמין שהוא יהיה הרבה מעל התקציב שלי, דל הוציאה מחשב מבוסס עליו שעולה 999 דולר לפני קופונים והנחות..

אז גם אם הלנובו יעלה לי עוד 600 שח זה לא כזו בעיה

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר שהמעבד לא מבזבז חשמל, אבל בפעם הבאה שים לב למפרט המלא של המחשב:

NVIDIA GeForce GTX 280M GPU with 1GB VRAM

17" 1600x900 LCD Display

Intel Core i7-920XM Processor

המעבד הוא הכי חזק ולכן צורך המון חשמל, המסך ענק והכרטיס מסך בכלל מטורף - אז פלא שהסוללה מחזיקה שעה בקושי

אני מאמין שבדגם כמו T400 עם מסך 14 אינצ' וסוללת 6 תאים טובה של לנובו זה יחזיק 4 שעות בכיף.

פורסם

פחות מעניין בעיני המחשב שבו השתמשו בבדיקה (למעט באמת T400), הדגשתי והתרכזתי בצריכה של המעבד שמהווה גורם קבוע בכל נייד. תחשוב על זה

מעבדי P - 25 , מעבדי T - 35 וכאן בין 45 ל55- לדעתי זה ממש משמעותי ומאכזב, במיוחד לאור העבודה שהמעבד יודע לקפוץ לתדר גבוה לפי צורך אבל ברגיל הוא די נמוך. יש משתמשים שהגיעו מעל ל9 שעות עבודה עם T400, גם ירידה ל4 שעות פוגעת ביתרון הכי גדול שלו.

דרך אגב, אם תשים לב, הבדיקות בוצעו על 4 מערכות שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים