עבור לתוכן

השוואה בין שני מפרטים - תקציב 4.3k מקסימום (מעדיף פחות)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמטרתו היחידה היא גיימינג.

קיבלתי שני מפרטים שונים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף לדעתכם.

אין לי כל צורך בציוד היקפי, השקט חשוב, לא צריך שקט בטירוף, אבל שקט.

עדיפות לאפשרות של OC קל בגלל שאני ארצה להתנסות בזה בהמשך, ואין כל צורך במערכת הפעלה.

הראשון :

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray

Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER

Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET

OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition

WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS

Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI

צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black

Cooler Master 690 Black

Tagan PIPEROCK TG500-BZ 500W Gold Plated Noiseless

מחיר סופי : 3,886 ש"ח.

השני :

Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray

Cooler Master Hyper TX 3

Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET

A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5

WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS

Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI

צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black

Cooler Master 690 Black

SeaSonic SS-500ET 500Watt

מחיר סופי: 4,315 ש"ח.

כמובן שמפרט אחד מבוסס על שתי ליבות והשני על 4 ליבות. רציתי לדעת איזה מהם עדיף למשחקים, והאם ההבדל משמעותי מספיק בשביל שיהיה שווה לי לקנות את היקר יותר?

ד"א, שני המפרטים מ - RSM.

פורסם

אין ספק שהשני יותר טוב מערכת I5 חדשה עם זכרונות DDR3 ..

אם אתה רוצה יש אפשרות לרדת במארז לאנטק 300 שהוא מקורר כמעט באותו רמה של ה690 אך ברעש האנטק יותר שקט..

כרטיס מסך חבל לקחת את ה4870 בגירסאת 1GB אתה לא תרגיש כמעט הבדל בביצועים אז חבל..

אם התקציב מאפשר לך תלך על כרטיס ה5770 החדש שתומך בDX 11 .. אתה תשחק על מסך 22 לא?

פורסם
  • מחבר

לצערי לא כרגע, 22 אינץ' יגיע אח"כ, אבל בנוסף גם רציתי לשאול בנוגע למעבדים ספציפית.

שמעתי שהמעבד i5 הוא לא מתואם עם רוב המשחקים. עכשיו השאלה היא אם זה אומר שהמשחקים לא ירוצו כמו שצריך עליו או שאני לא ארגיש הבדל משמעותי?

בנוגע למארזים, ראיתי שלמארז שאתה מציע יש 2 מאווררים במקום 3, אתה בטוח שהוא יעיל באותה מידה?

פורסם

האנטק בהחלט יעיל באותו מידה ואם כ"כ קריטי בשבילך תוסיף מאוורר אבל זה תוספת של 45 שקל משהו כזה לא רציני..

תשמע בנוגע למשחקים הדרישות הם לא כ"כ חזקות ולכן הI5 יפעיל אותם בצורה מעילה גם מעבד X4 אחר גם...

אבל בעתיד אני מאמן שהI5 ישמש כיותר בשביל גיימינג וגם יש עליו ביקורות במאמרים שונים שהוא מעולה לגיימינג וכבר אנשים נתנו חוות דעת עליו אז בנוגע גיימינג הוא מצויין..

לגבי הכרטיס מסך כמו שאמרתי במידה ואתה משחק על מסך 22 הבחירה שלך כרגע היא 4870 בגירסאת ה512 (הסברתי את עצמי כבר במודעה קודמת).. או ה5770 החדש שתומך בDX 11 ושעולה יותר זה לבחירתך ולכמות הכסף שיש ברשותך

פורסם
  • מחבר

האנטק בהחלט יעיל באותו מידה ואם כ"כ קריטי בשבילך תוסיף מאוורר אבל זה תוספת של 45 שקל משהו כזה לא רציני..

תשמע בנוגע למשחקים הדרישות הם לא כ"כ חזקות ולכן הI5 יפעיל אותם בצורה מעילה גם מעבד X4 אחר גם...

אבל בעתיד אני מאמן שהI5 ישמש כיותר בשביל גיימינג וגם יש עליו ביקורות במאמרים שונים שהוא מעולה לגיימינג וכבר אנשים נתנו חוות דעת עליו אז בנוגע גיימינג הוא מצויין..

לגבי הכרטיס מסך כמו שאמרתי במידה ואתה משחק על מסך 22 הבחירה שלך כרגע היא 4870 בגירסאת ה512 (הסברתי את עצמי כבר במודעה קודמת).. או ה5770 החדש שתומך בDX 11 ושעולה יותר זה לבחירתך ולכמות הכסף שיש ברשותך

תודה, זה מה שהייתי צריך לשמוע, אז אני אשקול את זה.

yotam.m - תיקנתי את הפוסט.

הייתי גם שמח לשמוע עוד דעות של אנשים אחרים בעניין, תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים