עבור לתוכן

פרוייקט המודינג הזול

Featured Replies

פורסם

אני בן 16 ואין לי עבודה, רק דמי כיס 20 שח בשבוע. למזלי יש לי דרמל בבית, אבל הרסתי את הראשים, אפילו של השיוף (עבדתי במרפסת, הוא לא היה מחוזק טוב, שמעתי חתול צועק, יש צורך לפרט עוד?).

כרגע יש לי 50 שח שהולכים ל LAN party ב 19 לחודש. קיצר אין כסף.

עד עכשיו עשיתי ככה:

1)צביעה של דלתות המארז בשחור, בכוונה השארתי את השאר כסוף, יצא מדהים

2)צביעה של החלק הלבן במקלדת מולטימדיה של מיקרו$פט בשחור, השאר יהיה כסוף כשיהיה כשף לצבע.

3)חלון ושורה של חורים מתחתיו ששכן שלי עשה לי בחינם. יש לו כלים בעבודה, וחר הביא לו פרספקס.

4)stealth DVD

5)עיגול כבלים

יש לי חלקים\הם בדרך ל:

1)glowpad - מחכה לפספקס שאבא שלי השיג לי.

2)מסך LCD שלקחתי ממילונית, נראה לי יש לו אפילו תאורה אחורית - מחכה שחבר שלי יבוא עם המלחם.

ברגע שאני אשיג 15 שח החלקים הכחולים במקלדת שלי הופכים לכסופים, העכבר יהפוך כסוף, והחלק הפנימי של המאוורר של המארז הופך ל כסוף גם (הלהבים וזה).

כל הסיפור עלה לי עד עכשיו 75 שח, 50 על ה glowpad . למישהו יש רעיונות לדברים אחרים?

אני מעדיף לא לפרק את המחשב בינתיים, אם אני אוכל אני אפרק מהמארז את הגג, לא חושב שזה אפשרי אבל אם כן אז יהיה חור אוורור.

תמונות ברגע שדוד שלי יבוא עם המצלמה הדיגיטלית :)

פורסם

אחי לך לעבוד

אתה בן 16 ואין לך עבודה??

אני בן 14 ועובד

כל הכסף הולך לחיסכון שלי לאוטו בגיל 17 כי אם אני רוצה משהו טוב צריך לחסוך מעכשיו :D

אחי אם אתה לא מחפש משהו קבוע לך תעבוד בחלוקת עיתונים 200-250שקל בחודש ויש לך מודינג

מה שאתה עושה בחודש אני עושה בשבוע...

פורסם
  • מחבר

קל להגיד, אין עבודה בנס-ציונה, בכלל.

חוץ מזה אני צריך לחסוך לרשיון, 3000 עולה לעשות רשיון.

פורסם

אתה לא חייב להוציא את הגג כדי לעשות בו חור... פשוט תוציא את הכל ותחתוך ::)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שממש לא מתחשק לי לפרק את המחשב, אני יודע הכל בתאוריה, ועשיתי פה ושם, אבל אף פעם לא פירקת לגמרי. פעם פרקתי והרכבתי סלרון 300 והוא הפסיק לעלות אבל נראה לי שהוא היה דפוק כבר קודם

פורסם

הבעיה שממש לא מתחשק לי לפרק את המחשב, אני יודע הכל בתאוריה, ועשיתי פה ושם, אבל אף פעם לא פירקת לגמרי. פעם פרקתי והרכבתי סלרון 300 והוא הפסיק לעלות אבל נראה לי שהוא היה דפוק כבר קודם

עדיף שתוותר על הרעיון.

פורסם

זה פשוט מאד.

אתה מוציא את הכרטיסים, ההרדיסקים/כוננים אחרים, ספק, מאווררים, הלוח וזהו... ::)

פורסם
  • מחבר

אני יודע את התאוריה, וגם פירקת פעם את המעבד כדי לשים משחה, וכל מיני כוננים וכרטיסים והכל. אני פשוט מעדיף לא להתעסק.

יש למישהו המלצות מה אפשר לעשות הלאה?

ונזכרתי בעוד שאלה, קטודת UV עושה גם אור רגיל? באיזה צבע?

פורסם

UV = אולטרא סגול

אור סגול חלש, אף פעם לא ראית פלורסנטים כאלה?

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא עניין אותי :)

פורסם

לא היית פעם במועדונים?

ברים?

חנויות למתנות כמו הפנינג וכו'?

פורסם
  • מחבר

ראיתי כבר מנורות UV, אני לא איש מערות, פשוט אף פעם לא הסתכלתי כמה אור הן עושות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים