עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה עם פירמוט נייד של DELL

Featured Replies

פורסם

שלום. ידידה שלי הביאה לי את הנייד שלה שאפרמט לה.

עכשיו באתי להתחיל ואני שם לב שיש שם כונן RECOVERY. ממקרה עבר הבנתי שאני צריך לפעול אחרת במקרה כזה ולא סתם לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש.

מישהו יכול לעזור לי בעניין?

אגב זה מחשב מסוג DELL VOSTRO

דגם ספציפי לא ממש מצאתי.

עריכה: נראה לי שמצאתי - VOSTRO A860

תודה רבה

פורסם

זאת מחיצת שחזור שבעזרתה ניתן להחזיר את המחשב למצב בו היא קיבלה אותו (מבחינה תוכנתית).

זה בדיוק כמו לעשות Image למחיצה מסוימת ואז שחזור שלה.

אני לא מכיר ניידים של Dell אבל התהליך אמור להיות מאוד פשוט. אפשר צריך לגשת למחיצת התיקון באמצעות לחיצה על F8 במהלך ה-Boot, או שיש צירוף מקשים אחר. כל הפרטים והסבר של התהליך כולו מפורטים ככל הנראה בתעוד שסופק עם המחשב, כדאי להעזר בו.

פורסם
  • מחבר

זאת מחיצת שחזור שבעזרתה ניתן להחזיר את המחשב למצב בו היא קיבלה אותו (מבחינה תוכנתית).

זה בדיוק כמו לעשות Image למחיצה מסוימת ואז שחזור שלה.

אני לא מכיר ניידים של Dell אבל התהליך אמור להיות מאוד פשוט. אפשר צריך לגשת למחיצת התיקון באמצעות לחיצה על F8 במהלך ה-Boot, או שיש צירוף מקשים אחר. כל הפרטים והסבר של התהליך כולו מפורטים ככל הנראה בתעוד שסופק עם המחשב, כדאי להעזר בו.

זו מחיצה שגדולה כ9.76ג'גה (8.86ג'יגה פנויים) ובתוך המחיצה קיימות תיקיות TOOLS (ריקה) , DELL (ריקה) PROGRAM FILES, WINDOWS , SOURCES ו USERS

איך בדיוק אני פועל מכאן?

תודה

פורסם

אני לא מכיר את הניידים של דל ולכן אני לא יודע מה התהליך בדיוק.

אתה לא צריך להתעסק בכלל עם המחיצה ותוכנה. ברוב הניידים שאני מכיר יש אפשרות בתפריט ה-Boot לשחזר את המחיצה. יתכן שזה ממש אחרי ה-Post.

כל המידע בטוח מופיע בחוברת למשתמש שהגיעה עם המחשב.

מצאתי גם את ההוראות הבאות באתר של Dell http://support.dell.com/support/edocs/systems/vos400/he/html/trouble.htm#wp1097726

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים