עבור לתוכן

מתי יצא שידרוג לויסטה sp3 או שמייקרוסופט מתכננים להשליך לפח את הוויסטה?

WINDOWS 7 246 הצבעות

1. 1. WINDOWS 7

• מערכת הפעלה חדשה
      0
    • תיקון SP3 לוויסטה
    • מייקרוסופט עובדים עלינו
      0
    • תשובה 2 ו3 נכונים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה

כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה

בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו

פורסם

ויסטה SP2 עובדת טוב מאד - "השדרוג" (windows 7 = vista sp3) יצא למדפים בעוד ימים ספורים

אתה יכול להציע הצעות למר ניב לביא ואל תשכח לשתף ;)

"עולם שלישי" למה ? :nixweiss:

כל מה שתקף לגבי WINDOWS 7 בעולם כולו, יהיה תקף גם כאן בע"ה .

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה, קנית ויסטה, זו מערכת הפעלה שקיימת בשוק כבר כמעט 3 שנים, ואני בטוח שתהיה לה תמיכה עוד הרבה זמן, אולי גם עוד 5 שנים.

אם אתה רוצה מערכת הפעלה חדשה יש את ווינדוס 7, גרסאת השדרוג שלה זולה משמעותית מגרסאת הRetail ואתה מוזמן לשדרג אליה מתי שאתה רוצה.

נכון שבהרבה מדינות מערביות מיקרוסופט המקומית נותנת מחירים סימליים למשדרגים ולמזמינים מראש, אבל כמו שאמרת ישראל היא מדינת עולם שלישי בעיניין המשווקים והנציגויות של חברות בינלאומיות, אבל אתה לא יכול להאשים פה את החברות אלה רק את הנציגויות הישראליות, שדואגות לגזור קופון בכל מקום אפשרי.

פורסם
  • מחבר

windows 7 = vista sp3
- אם WIN 7 זה SP3 נו אז שיתנו לינק לבעלי הויסטה שלא יהיה לי איזה בעיה.

ואם זה לא 7 - אני אשאר עם הוויסטה וה7 ישאר בתוך הקופסאות שם בהרצליה אצל מייקרוסופט.

יש לי אופן אופיס בעברית, ולא הוצאתי אגורה על אופיס 2007, מה שהבנתי שעכשיו האופיס 2010יהיה חינם, מייקרוסופט חושבים שישראל זה מקום למסחטה? אז שגם ה7 ילך כמו הוויסטה, בשביל הוויזואליות והצלילים, לא אוציא $$

הוויסטה SP2 טובה ויציבה ה7 חוץ מצבעים לא ראיתי שהזיכרון צורך פחות, כאילו שזו תוכנה רזה של 20 מגה!!!!

פורסם

הסקר ננעל.

מה מטרת הדיון הזה בדיוק?

פורסם
  • מחבר
מה מטרת הדיון הזה בדיוק?
כבוד המנהל :בעברית פשוטה מטרת הדיון היא זאת שאני מנסה לפוצץ בועה של WIN7 ושיורידו את המחיר לבעלי וויסטה הכאילו מוכזבים
פורסם

אם לדעתך ווינדוס 7 היא "ויסטה SP3" והיא לא שווה את הכסף אל תקנה, אף אחד לא מכריח אותך.

מצד אחד אתה אומר שווינדוס 7 היא סתם עדכון קטן ושינוי גרפי קל, מצד שני אתה כ"כ רוצה להוריד את המחיר של ל$30 כדי לקנות אותה.

פורסם
  • מחבר

אם לדעתך ווינדוס 7 היא "ויסטה SP3" והיא לא שווה את הכסף אל תקנה, אף אחד לא מכריח אותך.

מצד אחד אתה אומר שווינדוס 7 היא סתם עדכון קטן ושינוי גרפי קל, מצד שני אתה כ"כ רוצה להוריד את המחיר של ל$30 כדי לקנות אותה.

1 סׂורּי אני לא אמרתי זאת, ראיתי בכמה אתרים בטוקבק שכותבים SP3=WINDOWS7

2 אם מר באלמר אומר בעצמו שזה וויסטה משודרג כמו עידכון אז שימכור את"ז צמוד למילים, ושבעלי ויסטה שקנו בזמנו יקבלו, אופציה טובה ושלא יהיה כל המשא ומתן לבעלי ה,XP שלא קנו את הוויסטה הכושל גם בעיניו .

לילה טוב לחברים!

פורסם

מישהו הכריח אותך לקנות משהו? אתה לא מרוצה או לא אוהב את המוצר אז לך על אלטרנטיבות או אל תרכוש אותו בכלל.

פורסם

vista SP3 תצא כשיהיו מספיק עדכונים שיהיה יותר קל להפיץ אותם בתור חבילה במקום הורדה בפני עצמה.

SP1 יצאה בתחילת 2008

SP2 ברבע הראשון של 2009

SP3 כנראה תצא באמצע 2010

אין שום סיבה לצפות שלא יעשו לה SP3, כרגע כ20% מהשוק משתמש בויסטה שזה אומר כ200 מיליון אנשים. אם יש משהו שמיקרוסופט לא עושים, והם הוכיחו את זה עם XP ועם 2000, זה הם לא זונחים לקוחות ישנים עד שלא עוברים כמה שנים טובות מאז שמערכת מגיעה לסוף החיים שלה.

ויסטה צפויה לקבל המשך תמיכה לעוד כמה שנים לפחות. חלונות 2000 הגיעה עד לSP4.

פורסם

אם 7 זה SP3 של ויסטה אז ויסטה זה SP4 של XP? כמה שטויות... :kopfpatsch:

אין שום סיבה שתקבל את 7 בחינם...זאת מערכת הפעלה חדשה לגמרי, קנית ויסטה מה לעשות נתקעת.

אגב היא לא רעה בכלל אחרי SP2 אז מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

.א אם 7 זה SP3 של ויסטה אז ויסטה זה SP4 של XP? כמה שטויות

ב. אין שום סיבה שתקבל את 7 בחינם...זאת מערכת הפעלה חדשה לגמרי, קנית ויסטה מה לעשות נתקעת.

ג. אגב היא לא רעה בכלל אחרי SP2 אז מה הבעיה?

חוץ מג' הכל נכון.

אני מצטער שיש הרבה כאן שחושבים שהישראלים צריכים להיות (כמו בכל שאר התחומים) פראיירים, בהולנד מחלקים אוליטמט ל777 אנשים, בעולם ה7 עולה 30$?? למה בישראל אין כזאת ג'סטה תשאלו את עצמכם, ואל תשחקו אותה כאילו אתם עובדי מייקרוסופט, בכל מרבית האתרים שקראתי וגם בחול, כתוב במפורש שויסטה ש7 זה SP3 של ויסטה והיא היתה כישלון וגם האדון באלמר מודה בכך, אז אנא מכם על תפילו עלי את כל התלונות של החברה הגדולים מהאתרים השונים.

אגד לדעתי אינני יודע מי כיסח לוויסטה את הצורה והוציא דיבתה רעה, טיפלתי שלשום במחשב של חבר עם XP ואני מודה על זה שקניתי את הויסטה ועברתי מXP התוכנה הארורה , כמה כיף, אולי ישנם בעיות זיכרון, חוץ מזה הכל בסיידר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים