עבור לתוכן

HD 4670 או 9500GT ? תקציב 400 שקל

Featured Replies

פורסם

ה4850 GDDR5 שלי צוחק במארז כרגע.

• תגובות 39
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיה את צריכה להבין משהו

יש סטנדרטים לATI ולNVIDIA ואם חברה לא יכולה לעמוד בסטנדטים המינימלים שדורשות החברות אז ATI וNVIDIA פשוט לא מוכרת לה שבבים

ולכן אין לך מה לפחד מPALIT

פורסם

נו פעם PALIT היו זבל עוד עם ה-FX5200 ..

היום זו אחת החברות החזקות בשוק !!

כמו כן .. היה לי גם 9600GT SONIC הגירסה המשופרת עם קירור מפלצתי ויפה ובמחיר טוב ולא כמו ASUS עם המחירים ה"מפתים" ..

בקיצור באת לקשקש או שבאת לקנות לך כרטיס מומלץ ואיכותי ?! כי מכאן והלאה אני לא רואה שאת הולכת לקנות משהו חוץ מקשקושים ... ואם את חושבת שהידיד שלך צודק , אז תקני לך משהו ב-אלף שקל יותר עם קירור ריפרנס , העיקר שיהיה שם מותגי וזהו סגרי את הסיפור ::):facepalm:

נשים.. :screwy:

פורסם
  • מחבר

מאיה את צריכה להבין משהו

יש סטנדרטים לATI ולNVIDIA ואם חברה לא יכולה לעמוד בסטנדטים המינימלים שדורשות החברות אז ATI וNVIDIA פשוט לא מוכרת לה שבבים

ולכן אין לך מה לפחד מPALIT

זאת בעצם הבעיה של כל החברות שמוכרות זול PALIT ZOTAC " עומדות בתקן " אבל " בסטדנרטים מינימלים .

פורסם

למה את מתעקשת ? כל זה בגלל שהידיד אמר ? הידיד שלך כניראה לא מבין גדול וזהו... PALIT שאגב אם זכור לי נכון הם GAINWARD לכל דבר נחשבת חברה מעולה.

פורסם
  • מחבר

ידיד שלי מרכיב מאות כרטיסי PALIT בחודש למה לו לשקר ?

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא משקל.

PALIT בעבר הרחוק באמת לא הייתה משהו, בשנים האחרונות היא מובילה את השוק, יש לה כרטיסי מסך שאין לאף חברה אחרת (כמו HD4850 GDDR5), צריך לזכור שככל שחברה מזמינה סטוק גדול יותר ככה גם המחיר שנותנים לה עליו טוב יותר, בגלל זה גם היא מרשה לעצמה להוריד את המחיר. כמו כן כל כרטיס עובר שינוי בעיצוב, הרבה פעמים הם מקטינים את הלוח, לוח קטן יותר זול יותר ליצור בלי קשר לרכיבים שעליו.

הסיבה היחידה ש PALIT הפסיקה ליצר כרטיסי מסך של ATI היא כי ATI לא הייתה מוכנה לתת לה את אותם הטבות שיש ל SAPPHIRE ולחברות נוספות, ATI גם לא אפשר להם לקנות צ'יפים של ה 4770, הדבר הביא לסיום העסקים בין החברות והפך את PALIT לשותפה הגדולה ביותר של NVIDIA.

בקשר ל ZOTAC, החברה משתמש בכרטיסים שמגיעים מ NVIDIA, בלי שינויים, יש להם סדרות שעוברות שיפורים שונים ומשונים אבל לא משהו שיפגע בכרטיס. חוץ מזה איך את יכולה להגיד ש SAPPHIRE חברה טובה (בכל זאת היא היצרנית הגדולה בעולם לכרטיסי מסך של ATI) ו ZOTAC לא, זה אותה חברה, ההבדל היחיד הוא שאחת משתמשת בצ'יפים של ATI והשניה בצ'יפים של NVIDIA.

פורסם

אם הוא מרכיב מאות PALIT בחודש הוא שקרן

אם את רוצה להתווכח לכי לידיד שלך ואל תשאלי בפורום

פורסם

אם מתקלקל אז מחליפים... בשביל זה יש אחריות.

את לא קונה פה כרטיס באלף שקל. כל הסיפור פה הוא 400 ש"ח, ואם באותו סכום אפשר לקנות משהו הרבה יותר טוב אז תעדיפי את המוצר השני? במיוחד שאומרים לך פה שכל הטיעונים שלך הם שטויות...

ידיד שלי מרכיב מאות כרטיסי PALIT בחודש למה לו לשקר ?

בגלל שהוא מרכיב מאות, אז יש לו יותר תקלות. אם היה מרכיב עשרות היו פחות.

פורסם

טוב צחקנו מספיק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים