פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים לגולשים שלום,הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית.בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש.תודה לכולם וחג שמח.צוות HWzone.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים הביקוש הראשון שלי ...(היו שם פעם שעברה די אנשים - בערך 10 ומעלה לפעמים קצת פחות , וזה טוב)
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים I'm for it, the problem is that after you said it's open I forgot about it. you should think of putting a link to the channel on the toolbar.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים הבעיה שנגיד היה לי משהו פשוט וקטן לשאול לפעמים שלא היה לי כח בשבילו להיכנס לפורומים והכלאמרו לי אנחנו לא עונים במירק נאחנו עונים רק באתר אז הלכתי, מה אני צריך אותם אם יש לי רשתות אחרות בידיוק אותו דבר עם הרבה יותר אנשיםוגם חברים שלי
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים הבעיה שנגיד היה לי משהו פשוט וקטן לשאול לפעמים שלא היה לי כח בשבילו להיכנס לפורומים והכלאמרו לי אנחנו לא עונים במירק נאחנו עונים רק באתר אז הלכתי, מה אני צריך אותם אם יש לי רשתות אחרות בידיוק אותו דבר עם הרבה יותר אנשיםוגם חברים שלימהסיבה הפשוטה שאנשים באם לפורום כדי לעזור לאנשים ולצ'אט בשביל שיהיה קצת כיף, קצת ספאם וקצת שיחות פרטיות.נראה לי שכדאי לפתוח את הצ'אט רק בחגים, הוא גוזל יותר מדי זמן מחיינו העסוקים :-X
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים נראה לי שכדאי לפתוח את הצ'אט רק בחגים, הוא גוזל יותר מדי זמן מחיינו העסוקים :-Xלאאאאאבין סוכות וחנוכה ופורים ופסח יש המון ימים ... הוא יהיה אז סגור .. נההה :dissappointed:
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים באמת כדי לפתוח אותו מחדשזה לא שהוא דורש תחזוקה אדירההצ'נאלסרבר עושה את רוב העבודהוכמעט תמיד נמצאים שם אנשים
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים לא...ראו הוזהרתם.באמת בלומי, בגיל 18 לא יודעים עברית נכונה?נניח...ופעם אחרונה שאתה קורא לי בלומי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.