עבור לתוכן

השוואת מאווררי AMD XP 1700

Featured Replies

פורסם

לאחר השוואות וחיפושים רבים אחר המאוורר השקט ביותר (וגם מקרר לפעמים) הגעתי לשני מאווררים בגמר האישי שלי , אם מישהו יוכל לתרום לי מידע נוסף או המלצה לגבי אחד מהם אשמח מאוד :

1. GLACIALTECH 462 -

http://www.glacialtech.com.tw/pdf/Silent%20Breeze462%20II.pdf

2. AERO COOL DP-101 -

http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm

אז מה דעתכם ?

נ.ב-אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את ה-GLACIALTECH או חנות בחו"ל אשמח לשמוע ... ;)

פורסם

יש משהו אף יותר שקט SPIRE WHISPEROCK 4 והוא גם דיי זול , יותר שקט מהDP101.

יש את הZALMAN 7000 ALCU הבעייה איתו שהוא דיי גדול ואולי לא יתאים למארז שלך (יתנגש בספק).

בכל מקרה אל תשכח שאתה חייב מערכת שקטה מאוד בשביל לממש את ה"שקט" שאתה קונה למעבד , ספק לא שקט יהרוס את הכל כמו מאוררי מארז והארדיסק. לי יש את הDP101 ואני בהחלט שומע את ההארדיסק ביחד איתו (למרות שאני גם שומע את ה DP) וכספק כוח יש לי ספק שקט לחלוטין של THERMALTEK (ספק של טסונמי למשל הורס את כל השקט) והמאוררי מארז על 5V , בלי כל זה לא היתה שום סיבה לקנות קירור שקט למעבד.

פורסם

אז בעצם אתה מוצא את קנית הDP101 כטעות?

בסה"כ רצית שהעסק יהיה כמה שיותר חרישי, לא?

פורסם
  • מחבר

אז ככה ... קודם כל תודה ל-ICE2K על ההערה לגבי המאוורר של הספק, לא תזיק לי המלצה איך לבדוק את הרעש ממנו ...

מישהו מכם בדק את ה-GLACIALTECH ? נראה שקט מאוד ובעל ביצועים טובים.

מניסיון שלי ה-SPIRES מאוד רועשים למרות הגדרות היצרן ולכן אני לא מתלהב לקנות.

אז מה אתם אומרים ?

פורסם

להגיד שהSPIRE מאוד רועשים זה כמו להגיד שהכרטיסים של NVIDIA מאוד טובים והמכוניות של פיאט מאוד גרועות או משהו כזה, יש רועשים ויש שלא , לא שמעת את הדגם הספציפי אז איך אתה יודע איך הוא נשמע ? הוא שקט ונעשה במטרה להיות שקט בניגוד לרוב הדגמים האחרים , מי אמר שמה ששמעת נעשה במטרה להיות שקט ?

כדאי לך לברר עוד על כל הדגמים האלו.

ושוב כל ההמלצות נחמדות אף אחד לא קירור מצויין , בתכלס לא יודע אם כדאי להזמין מחו"ל דבר כזה. והכי חשוב תבדוק אם המערכת שלך שקטה , אם לא זה לא שווה ובכלל לא משנה מה תיקח כי הרעש שלו יכול להבלע ברעש של שאר המערכת.

אם אתה לא שומע את ההארדיסק שלך למשל ושומע את מאוררי המארז או הספק בצורה בולטת הרבה יותר ממנו אז אין מה להשקיע כלכך בקירור סופר שקט , רק לדאוג שלא יהיה רועש מדי או להחליש את שאר המערכת.

פורסם

אז בעצם אתה מוצא את קנית הDP101 כטעות?

בסה"כ רצית שהעסק יהיה כמה שיותר חרישי, לא?

אתה מדבר אלי ?

אם כן אז - לא , לא מצאתי את זה כטעות והמטרה היתה שהעסק יהיה כמה שיותר חרישי עם ביצועי קירור כמה שיותר טובים שמוצר שקט יכול לספק. אם היתי רוצה הכי שקט היתי קונה פוטנציומטר פשוט ב 19 שקל ומחבר אותו למשהו נחמד.

אני לא יודע מה עדיף בין הוויספר רוק לדיפי, היתי שמח אם היתה לי אפשרות לעשות השוואה בינהם , למרות שראיתי כבר ביקורות שאומרות על מיני דברים , גם מנוגדים.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את ה-GLACIALTECH בחנות באירופה , עם דמי משלוח לא גבוהים אבל אני חייב שיצטרפו עוד אנשים כדי להוריד את דמי המשלוח.

המאוורר שאני רוצה לקנות מופיע בהשוואת מאווררים ענקית זו -

http://www.digit-life.com/articles2/cooling-systems/socketa-coolers-massive-shootout-feb2k3-part4.html

שמו - GLACIAL COOL BREEZE 462

מי שרוצה להצטרף לקנייה להורדת דמי משלוח שיכתוב לי לאימייל -

liron518@012.net.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים