עבור לתוכן

צריך המלצה לזכרונות, שימושים תכנות ומשחקים ברמה בינונית, תקציב 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש זכרונות חדשים לאוברקלוק כתחליף לזכרונות הרגילים והישנים שיש לי, שלפני שלוש שנים שקניתי את המחשב עלו לי המון.

אני לא כל כך סגור איזה נפח כדי לי לקנות 4 או 8 ג'יגה, אני צריך את זה לתכנות שימושים רגילים ומשחקים ברמה בינונית.

האוברקלוק הקיים שלי היה בסביבות ה-40% כיוון שלא רציתי להעמיס על הזכרונות (הם בלי קירור) בזמן האחרון המחשב שלי סבל מפריזים, עשיתי כמה בדיקות מאמץ לזיכרון וכנראה הם הגורם, הורדת האוברקלוק פתרה את הבעיה.

* הבעיות היו למשך חודש מאז הורדת האוברקלוק (כבר חודשיים) אין בעיה.

יש לי שלוש מאווררים של Scythe "S-FLEX™" S-FDB 120mm Quiet FAN

אחד מהם על הקירור למעבד thermaltake ultra 120 extreme

* יש לציין שיש לי 3 הארדיסקים במארז, אחד מהמאווררים משחרר אוויר עליהם, והאחרון נמצא על גב המארז מוציא אוויר החוצה.

להלן המפרט :

• מעבד -

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB -

BOX

GIGABYTE GA-965P-DS3 - • לוח אם

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 - • זיכרון

• כרטיס מסך -

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB

DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL

• מארז -

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE +

400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

פורסם

שייך לפורום זיכרונות.

בכל מקרה- מה זה "בסביבות 40 אחוזים"... תן תדר מדויק שאתה רוצה שהזיכרונות ירוצו בו.

כך או כך קיט 2X2GB בתדר 1066Mhz יעלה לך כ-380 שקלים ולא יגביל אותך:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-4GBPI-B&Cat2Cat1ID=86&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

זה סתם מחיפוש מהיר בזאפ. אם תפרט קצת יותר על האוברקלוק עצמו ולא על הסירקולציה במארז ( ;)) אז אפשר אולי למצוא משהו יותר יעיל מבחינת מחיר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה לא שמתי לב לפורום זיכרונות סורי, הרבה זמן לא הגבתי פה :S

הזכרונות הקודמים שלי כמו שניתן לראות היו 667 אני הרצתי אותם על 800, מעבר לזה כבר היה להם קשה.

המעבד רץ על מהירות של בערך 2.5 די חלק שוב עד לא ממזמן.

אני מניח שאני אוכל לכוון יותר גבוה עכשיו כיוון שלא יהיה לי מגבלת זיכרונות כמו מקודם, אני כמובן יעשה כבר את הבדיקות שלי עד לאן אני יכול להגיע ביחס לעבודה חלקה וטמפרטורה.

פורסם

-

פורסם

מסכים. אולי האוברקלוק בכלל לא שווה את זה. אולי אתה יכול להיות עם אוברקלוק קטן יותר ולשדרג רכיב אחר. (או לא לשדרג שום דבר אם אין לך בעיה עם הביצועים)

פורסם

פותח התרד אם תציין שימושים ותקציב (בכותרת) יהיה יותר קל לעזור לך..

אתה בכל מקרה מעוניין בOC ? עם איזה קירור אתה ?

פורסם
  • מחבר

taotao הוספתי לכותרת תודה, רשום בהודעה הראשונה עם איזה קירור אני --> thermaltake ultra 120 extreme

free_me_0 תקרא בבקשה עוד הפעם את ההודעה הראשונה שלי, האוברקלוק שלי הספיק לי אני לא צריך משהו יותר חזק, כיוון שמחירי הזיכרונות ירדו ברמות מאז פעם אחרונה שקניתי נראה לי הגיוני לשפר את החלק הזה בהתחשב שהוא הרכיב שהגביל אותי, אם יש לך רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע, לדעתי היום בלי קשר פחות מ-4 ג'יגה זיכרון לא מתקבל על הדעת.

!_Nike_! יש לי בעיה עם הביצועים מאז שהורדתי את האוברקלוק, ראה הודעה ראשונה.

תודה חברה על התגובות המהירות.

פורסם

לדעתי היום בלי קשר פחות מ-4 ג'יגה זיכרון לא מתקבל על הדעת.

אני חייב לחלוק על כך. זה תלוי בשימושים, אי אפשר לעשות הכללה שכזו.. ולרוב האנשים/שימושים 2GB הם דיי והותר, במיוחד ב-WinXP. אני אומר מניסיון- כשעברתי מ-2GB ל-4GB לא הרגשתי שום הבדל, אבל כפי שציינתי זה תלוי בשימושים- ואני גם לא ציפיתי לכך שיהיה הבדל מורגש.

בכל מקרה- אם הזיכרונות הנוכחיים לא יציבים על 800Mhz אז תעבוד בתדר נמוך יותר.. תנצל את המחלקים, אתה לא חייב 1:1 בין ה-FSB לזיכרון. כך למשל תוכל להוריד 100-200 מגה-הרצים באוברקלוק, לחסוך קנייה של זיכרונות ולא להפסיד ביצועים.

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

!_Nike_! רעיון מעניין אני אנסה את זה.

free_me_0 זה rev 1.0 כך שלא היה לי מזל, אבל בלי קשר גם הרעיון שלך מעניין, אני אשקול אותו.

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

פששש הצלחת להריץ מעבדים של 45nm ואין שום תקלות פריזים הכל עובד חלק? ניסית את זה לארוך זמן?

ואני מבאר שבע, מאיפה אתה?

פורסם

-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים