עבור לתוכן

התלבטות בקניית eee 1005ha ב-1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חבר קרוב שלי מוכר את ה-1005ha שלו אחרי שבוע-שבועיים של שימוש ב-1700 ואני מתכנן לקנות אותו ממנו עד מחר. ואני עומד בפני כמה שאלות שעוצרות מבעדי להשקיע כסף שאני צריך בדחיפות להשקיע גם בדברים אחרים במיוחד לאור החזרה לסמסטר החדש.

למה אני רוצה לקנות את ה-1005ha? כי כרגע יש לי dell inspiron 1520 עם 8600gt m והוא גדול מדי (15"), הסוללה שלו מתה לגמרי החום שנוצר ממנו בלתי נסבל ובלי קשר לסוללה המתה הוא ממש נייד בהתחשב בביצועי הסוללה, בקיצור אני סובל מלסחוב אותו לפקולטה כל יום.

ניסיתי קצת כבר את ה-1005ha של החבר וממש התאהבתי בגודל שלו, בנוחות השימוש, במשקל המפתיע ומאורך חיי הסוללות. עכשיו אני אוכל ממש להכניס את ה-eee לתיק במקום לסחוב תיק נוסף לנייד. אני מתכנן לקחת איתי למעונות את ה-inspiron כמחשב נייח ולהשתמש ב-eee לכל דבר אחר.

בקשר לפרטים הרצויים בנייד הבא שלי ללא קשר ל-1005ha (אולי תעצרו מבעדי ותמליצו על מיני אחר):

מטרות המחשב? עבודות משרדיות/סטודנטיאליות, קומפיילינג, צפייה בסרטים, אינטרנט.

* גודל המסך? מיני (10-11")

* משקל רצוי? משקל של מיני

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל הטווח של דגמי ה-eee

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? אני מניח שאלו מוגבלים

* בלוטות? כן אם אפשר

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 160gb

* צורב DVD? אני מניח שאין במיני

* האם נדרשת אחריות בינלאומית?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus, acer

למרות שזה נטבוק, חוזק המעבד וכמות הזכרון והביצועים הכלליים חשובים לי מאוד ואהיה מעוניין בדגמים החזקים יותר.

בכל מקרה, אני צריך לתת לו תשובה עד מחר כי הוא רוצה להיפטר ממנו (לטענתו הוא לא מסתדר עם גודל המסך) ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כבר הלילה.

השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לדגם טוב יותר משמעותית שעתיד לצאת בקרוב מאוד או אם יש בכלל דגם אחר שטוב יותר יחסית למחירו ויחסית לעסקה של ה-1005ha. האם זו תהיה קנייה טובה? האם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר למיני, חסרונות וכ'ו?

תודה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים